KAVAKTA KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2014 00:35
KAVAKTA KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI
Samsuna bağlı Kavak ilçe Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programına Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Akparti Kavak ilçe Başkanı Üzeyir Başkaya, daire amirleri ve vatandaşlar katııldı.
Samsuna bağlı Kavak ilçe Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programına Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci,Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,Akparti Kavak ilçe Başkanı Üzeyir Başkaya, daire amirleri ve vatandaşlar katııldı.    

Yaşar Doğu Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Kur'an-ı Kerim ve şiirler okundu. Okullar arası şiir yarışmasında birinci olan öğrencilere  Kaymakam Mevlüt Şekerci ve Belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından çeşitli ödüller verildi. 

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci,  Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ve ilçe Müftüsü Abdullah Karaca yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Büyük beğeni toplayan program sonunda katılımcılar programı hazrlayan Kavak İlçe Din Görevlilerine ve İlçe Müftüsü Abdullah Karaca'ya teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.