• İHSANBAŞKAN

KAVAKLILAR 15 TEMMUZ'DA TEK YÜREK OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 15:04
 KAVAKLILAR 15 TEMMUZ'DA TEK YÜREK OLDU
Kavak halkı, Fetullahçı Terör Örgütü “FET֔nün hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının 2. yıl dönümünde tek yürek oldu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu : Dünya Türkün Gücünü Gördü

 

Kavak halkı, Fetullahçı Terör Örgütü “FET֔nün hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının 2. yıl dönümünde tek yürek oldu.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda halka hitap eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Asil Türk milleti 15 Temmuz’da demokrasi destanı yazdı.” dedi.


Kaymakamlık ve ilçe Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatandaşlar tek yürek oldu. Büyük bir coşku ile süren kutlamalar Hükümet Konağı önünden yapılan yürüyüş ile başladı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kavak Otogarında noktalanan yürüyüş boyunca, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve terörü lanetleyen sloganlar eşliğinde ilerlerken ilçe halkı da korteji, evlerinden ve balkonlardan bayraklar sallayarak selamladı. İlçede “Demokrasi Nöbeti “ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sabaha karşı yaptığı konuşma ardından son buldu.


Programa Kaymakam Fahri Onay, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mülki Amirler, Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, Muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


DÜŞMANLARIMIZIN AMAÇLARI BİR

Programda konuşan Kavak Kaymakamı Fahri Onay; 2 yıl önce FETÖ terör örgütü tarafından milletin demokrasi ve bağımsızlığını yok etmek amacıyla kalkışılan hain darbe girişiminin Türk milletince bastırılmasının ikinci yıl dönümünde aynı inanç ve ruh ile meydanlarda bulunduklarını söyledi. Onay, “Bu toprakların üzerinde birçok şer odağının gözü bulunmakta. Bunun için kullandıkları maşalar PKK, YPG, PYD, KCK, DEAŞ ve son olarak Fetullahçı Terör Örgütüdür. Bu örgütlerin ilk bakışta yöntemleri farklı olsa bile tek bir amaçları vardır. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Milli Birlik ve Bütünlüğünü bozmaktır. Ama nasıl ki Atatürk düşmanı denize döktüyse Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bu millet demokrasisini ve egemenliğini terör örgütüne bırakmamış söke söke almıştır" dedi.


LİDERİMİZİN ARKASINDA KENETLENDİK

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da 15 Temmuz 2016’nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti için kanlı bir tarihi olay olduğunu söyledi. Sarıcaoğlu, “Bugün asil Türk milletinin tankların altına yatarak kanıyla canıyla önlediği bu hain darbe girişiminin yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye'nin destan yazdığı bu tarihte aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kenetlenerek Milli Mücadele döneminden bu yana millet kuvvetini ve gücünü tekrar gösterdiği bir gün olmuştur. O gün tüm dünya bir kez daha gördü ki, bu asil millet kanlarıyla suladığı vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmez. 15 Temmuz 2016 aynı zamanda bu milletin tüm Dünya’ya ders veren bir direniş hareketidir. İşte o hain gece de yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de insanlarımız Reisinin sesine kulak vererek “Demokrasi nöbetine” başlamış hainlere ve ülke düşmanlarına geçit vermemiştir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.