• İHSANBAŞKAN

Kavaklı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Tarih Yazdılar

SPOR Haber Girişi : 08 Şubat 2018 09:13
Kavaklı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Tarih Yazdılar
6-9 February/Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbulda yapılan 6th European Taekwondo Clubs Championships / 6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasnda Kavaklı sporcu Mehmet Can Kurt Avrupa 2. si oldu.
Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları tarih yazdı


AVRUPA 2. ve 3.SÜ KAVAKTAN ÇIKTI 

6-9 February/Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbulda yapılan 6th European Taekwondo Clubs Championships / 6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Kavaklı sporcu Mehmet Can Kurt Avrupa 2. si oldu.


6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasnda Kavaklı sporcu Mehmet Can Kurt aldığı derecenin önemli olduğunu belirterek; "Memleketime ve ülkeme daha çok madalyalar kazandırmak istiyorum. Başta hocam olmak üzere bize emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Öte yandan Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Duygu Şakar'da 44 Kg da Avrupa 3.sü oldu.


Takım Hocası Nazım Demirci'de Kavak'ta daha öncede önemli dereceler almış sporcularımız vardır. Sürekli ilgileniyoruz. Ellerinden tutulduğu takdirde daha büyük dereceler alacaklarına inanıyorum.   Önemli bir şampiyona olan 6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Avrupa 2.  si olan öğrencim Mehmet Can Kurtu ve  44 Kg da Avrupa 3.sü olan Duygu Şakarı tebrik ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.