• İHSANBAŞKAN

Kavak'ta Üniversite öğrencileri için yatılı öğrenci yurdu açılmalıdır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ağustos 2015 22:16
Kavak'ta Üniversite öğrencileri için yatılı öğrenci yurdu açılmalıdır
19 Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksek Okulu'nda kayıt zamanı gelen öğrenciler ilçede öğrenci yurdu olmadığı için kayıt yaptırmak istemedikleri öğrenildi.
Haber-Emrecan Arasan-Kavak

19 Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksek Okulu'nda kayıt zamanı gelen öğrenciler ilçede öğrenci yurdu olmadığı için kayıt yaptırmak istemedikleri öğrenildi.

Kavaklılar kayıt günleri geldiği halde öğrenciler buraya kayıt yaptırmak istemiyorlar. Bu ilçemiz adına olumsuz etki bırakıyor. Kayıt yaptıranlar da Samsuna gidiş geliş yapmak zorunda kalıyorlar. Biz öğrencilerimizin ilçemizde kalmalarını istiyoruz. Kavak'ta acilen Yatılı Devlet yurdu açılmalıdır. Böyle olursa hem öğrencilerimiz Kavak'ta kalır ilçemize sosyal ve ekonomik yönden de katkıları olur. Hem de ilçemiz hareketlenir. Ayrıca yurt olmadığı için burayı bilerek tercih etmeyen çok sayıda öğrenci vardır. Onların mağduriyeti önlenmiş olur. Samsun ile Kavak arasında 50 km bir mesafe bulunmaktadır. Bu mesafe öğrenci içinde ciddi bir sorundur. İlçemize Devlet Yurdu açılması için yetkililerimize sesleniyoruz dediler. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.