• İHSANBAŞKAN

Kavak'ta şiir rüzgarı esti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Şubat 2016 20:05
Kavak'ta şiir rüzgarı esti
Samsunlu şair ve yazarlar Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Kavak Tirit Evi'ni ziyaret ederek Kavak Belediyesi Kültür faaliyetleri kapsamında KADEF şiir akşamları programı düzenlendi.
Samsunlu şair ve yazarlar Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Kavak Tirit Evi'ni ziyaret ederek Kavak Belediyesi Kültür faaliyetleri kapsamında KADEF şiir akşamları programı düzenlendi.

KAVAK Turu Düzenlendi
Samsunlu yazar ve şairlere Kavak'ta yapımı devam eden ve yapılan çalışmaları gezdirildi.Yapılan çalışmaların ilçeyi şahlandıracağını dile getiren KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz konuşmasına şu şekilde devam etti; "Başkanımız ibrahim Sarıcoğlu'nun ilçemize yapmış olduğu çalışmaları hep birlikte inceledik. Samsun'dan gelen arkadaşlarımız Kavak'ta yapılan çalışmalara hayran kaldılar. Arkadaşlarımız ile birlikte doya doya Kavak turu düzenledik daha sonra Kavak Tirit Evi'ne gidip müzik eşliğinde sohbet ettik" diye konuştu.

Programa katılan şair ve yazarlarla şiirler ve türküler eşliğinde sohbet eden Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kavak Tirit Evinde geçen programda canlı müzik ve şiirler okundu. Programa Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavaklılar Dernek Başkanı Ersin Erge ve çok sayıda yazar, şair, aşık ve ozan katıldı.Program sonunda Samsun Yerel Tarih Grubu adına Şakir Demirci ve KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz Başkan Sarıcaoğlu'na ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden ve sosyal ve kültürel faaliyetlerden dolayı plaket hediye etti.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Şairler bir ülkenin hem renkli simaları hem de hafızalarıdır.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven konuşmasında: Nisan ayının son haftasında Samsunlu Yazar ve Şairlerin katılımıyla Kavakta kitap - imza ve söyleşi günü düzenleneceğini ifade ederek Samsun'da yaşanan kültürel zenginliğin Kavak'a da yansıtılacağını söyledi. 

Başkan Sarıcaoğlu Samsunlu yazar,şair,aşık ve ozanların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken konuşmasına şu şekilde devam etti; "Yapmış olduğunuz bu ziyaret beni inanın çok mutlu etti.Kavak Tirit Evi'mizde yapmış olduğumuz canlı müzik keyfini kelimelerle anlatamam.Katılımlarınızdan dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim" dedi.

HABER: EMRECAN ARASAN KAVAK

Etiketler : Kavak şiir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.