• İHSANBAŞKAN

KAVAK YAŞAR DOĞU LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2018 23:51
KAVAK YAŞAR DOĞU LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU
Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun ismi taşıyan Kavak Yaşar Doğu Lisesi Mezunları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen pilav günü İlçe merkezindeki Atatürk Parkında gerçekleşti.
Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun ismi taşıyan Kavak Yaşar Doğu Lisesi Mezunları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen pilav günü İlçe merkezindeki Atatürk Parkında gerçekleşti.

Bugüne kadar Kavak Yaşar Doğu Lisesinden mezun olanlar birbirleriyle hasret giderek geçmişte yaşadıkları anıları paylaştılar. Mezunların yanısıra kendilerine ders veren öğretmenlerin de katıldığı pilav gününde sürekli Hababam Sınıfı Müziklerinin çalması davetlilere duygulu anlar yaşattığı görüldü.

Mezunlar gününe katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu İlçe içinden ve dışarıdan katılan çok sayıda davetliye tek tek hoşgeldin diyerek onlarla yakından ilgilendi. Sarıcaoğlu Kavak'ta böyle bir birlikteliğin yaşanmasından duyduğu sevinci dile getirerek; " Kavak Yaşar Doğu Lisesinden mezun olan sizlerin yıllar sonra biraraya gelerek buluşma günü düzenlemeniz beni duygulandırdı. Böyle bir etkinliği düzenleyen arkadaşlara  ve katılan siz değerli davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sizlere ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyorum. Dana nice yıllar sizleri böyle mutlu görmeyi temenni ediyorum" dedi. 

Daha sonra toplu bir hatıra fotoğrafı çektiran Kavak Yaşar Doğu Lisesi mezunları gelecek yıl yine aynı yerde buluşmak dileğiyle ayrıldılar. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.