• İHSANBAŞKAN

KAVAK TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ SÜT MERKEZLERİNDEN OLUYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Haziran 2020 00:12
KAVAK TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ SÜT MERKEZLERİNDEN OLUYOR
Kavak ilçesinde, Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından kurulacak olan, yatırım değeri 3,4 milyon TL olan, "Süt İşleme Tesisi" projesinin sözleşmesi, İl Koordinatörü Dr. Bülent TURAN ve Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah KAAN arasında i

Kavak ilçesinde, Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından kurulacak olan, yatırım değeri 3,4 milyon TL olan, "Süt İşleme T
esisi" projesinin sözleşmesi, İl Koordinatörü Dr. Bülent TURAN ve Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah KAAN arasında imzalandı.


Samsun'da IPARD Yatırımları Hayat Buluyor


Kavak ilçesinde, Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından kurulacak olan, yatırım değeri 3,4 milyon TL olan, "Süt İşleme Tesisi" projesinin sözleşmesi, İl Koordinatörü Dr. Bülent TURAN ve Ulka Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah KAAN arasında imzalandı.

Samsun ilimizde, süt hayvancılığının gelişmesine de ciddi katkı sağlayacak projelerinden dolayı yatırımcımızı tebrik ederiz. 

Hayırlı olsun.

Ülkem Haber. Com
 
Samsun Bülten. Com
 
 
HABER ÜZERİNE ÇOK SAYIDA KUTLAMA YAPILDIĞI GÖRÜLDÜ
 
 
 
Hamit SEVEN: "Tebrik Ediyorum"

Samsunumuzun şirin ilçesi Kavak ilçemiz, istihdam ve katma değer oluşturacak her yatırımı hakediyor.. Kavak, yatırım yapan tüm iş insanlarımızın ve girişimcilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyor, el ve gönül birliğiyle desteklemeye devam ediyor. İlçemizin gelişip kalkınmasında maddi manevi katkı sunan başta Kavak Organize Sanayi olmak üzere, küçük, orta, büyük işletmelerimizi, tüm iş insanlarımızı, girişimcilerimizi ve kadirşinas değerli hemsehrilerimizi can-ı gönülden destekliyor, tebrik ediyorum.

Hangi şartlar içinde olursa olsun, Samsunumuzun dertleriyle dertlenen değerli Samsun Basın ve Medyasını, "Samsun Bülten" ve "Ülke Haber" İnternet Haber Gazetesi nezdinde kutluyorum"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 20 Haziran 2020 00:00

    Remzi ALTINGÖZ İlçemize yapılacak yatırımlar için önder olup her kimse yatırm yapan Firmamıza Teşekkür ediyoruz Hayırlara Vesile olmasını temenni ederiz.

  • Uğur İNAN 18 Haziran 2020 00:00

    Hayırlı ve uğurlu olsun. Kireç Ocaklarının ve torbalama tesislerinin gaz ve toz etkisi dikkate alınmıştır umarım.