• İHSANBAŞKAN

KAVAK TEPECİK DERNEĞİ ÜYELERİ ÇANAKKALE'YE UĞURLANDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Eylül 2018 22:33
KAVAK TEPECİK DERNEĞİ ÜYELERİ ÇANAKKALE'YE UĞURLANDI
İlkadım Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitliğini ziyaret için yola çıkan Kavak Tepecik Mahallesi Derneği üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından uğurlandı.
KAVAK TEPECİK MAHALLESİ DERNEĞİ ÜYELERİ ÇANAKKALEYE UĞURLANDI

İlkadım Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitliğini ziyaret için yola çıkan Kavak Tepecik Mahallesi Derneği üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından uğurlandı.

Ziyaret Çerçevesinde Çanakkale Şehitliğini gezecek olan Kavak Tepecik Mahallesi Derneği üyeleri Başta Çanakkale Şehitliği olmak üzere önemli mekanları da gezecek. 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Çanakkale Şehitliğini ziyaret için başlattıkları turların devam ettiğini ifade ederek; Binlerce İlkadımlı vatandaşımızın Çanakkale Şehitliğini ziyaret ederek o atmosferi görüp yaşamalarını sağladık dedi. 

Kavak Tepecik Mahallesi Derneği Başkanı Celal Kesenci'de böyle bir imkanı sağladıkları için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür ettiklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.