KAVAK'TA DÜZENLENEN HALI SAHA TURNUVASINDA MUTLU SON

SPOR Haber Girişi : 15 Haziran 2018 00:29
KAVAK'TA DÜZENLENEN HALI SAHA TURNUVASINDA MUTLU SON
Kavak İlçesinde düzenlenen halı saha turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da izlediği final maçında gülen taraf Karaca Ticaret oldu.
KAVAK'TA DÜZENLENEN HALI SAHA TURNUVASINDA MUTLU SON

GÜLEN TARAF KARACA TİCARET TAKIMI OLURKEN BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI

Kavak İlçesinde düzenlenen halı saha turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da izlediği final maçında gülen taraf Karaca Ticaret oldu. 

Turnuvanın  birincisi Karaca Ticaret olurken  Dörtler Hazır Beton ikinci,  Kavak Müftülüğü de üçüncülüğü elde ettiler. 

Birinci ikinci ve üçüncü olan takımlar kupalarını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun elinde aldılar.

SARICAOĞLU: SPOR KENTİ SAMSUN SPOR İLÇESİ KAVAK

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçede gerçekleşen halı saha futbol turnuvası süresince anlamlı görüntülere sahne olduğu görüldüğünü, özellikle gençlerimiz arasında birlik ve beraberliğin yanısıra birbirleriyle kaynaşmalarına da büyük katkı sağladığını ifade etti. Sarıcaoğlu : "Spor kenti Samsunumuzun şirin ve her geçen gün gelişen ilçesi Kavağımızda spordan geri kalmıyoruz. Belediye olarak bu turnuvaları önemsiyor ve elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz.Turnuva boyunca centilmence bir mücadele verdikleri için katılan  tüm takımlarımıza ve futbolcularına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. bu arada Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlarımızı da kutluyorum" dedi. 

Turnuvaya katılan takımların kaptanları da yeni sezonda daha güçlü katılabilmenin hesabını daha şimdiden yaptıklarını söyleyerek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.