• İHSANBAŞKAN

KAVAK'TA DEVLET MİLLET EL ELE

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Nisan 2020 21:06
KAVAK'TA DEVLET MİLLET EL ELE
Samsunun Kavak İlçesinde faaliyet gösteren Novak Testil Firması Kavak Kaymakamının ricası üzerine herhangi bir karşılık talep etmeksizin maske üretimine başladı.

NOVAK TEKSTİL DUYGULANDIRDI

 

Samsunun Kavak İlçesinde faaliyet gösteren Novak Testil Firması Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay'ın ricası üzerine herhangi bir karşılık talep etmeksizin maske üretimine başladı. 

 

KAYMAKAM İBRAHİM ENGİN ŞENAY TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilçede faaliyet gösteren Novak Tekstil Fabrikası tarafından maske üretimi yapıldığını bildirdi. Şenay, fabrika yönetimi ile yaptıkları görüşmede, işletmenin maske üretiminden herhangi bir ücret talep etmeyeceğini söyledi. Üretimi yapılacak maskelerin yıkanabilir özelliği olduğuna işaret eden Şenay, "İşletmede üretilen maskeler, halk eğitimi merkezinde üretilen maskelerle Kavak Devlet Hastanesi çalışanları ile virüsle mücadelede görevlendirilenler ve vatandaşlara dağıtılacak." dedi.

Etiketler : NOVAK TEKSTİL
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.