• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY'A YAŞAR DOĞU PORTRESİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Kasım 2019 21:50
KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY'A YAŞAR DOĞU PORTRESİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Müdür Yardımcısı Celalettin Kapçak, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Kavak Gençlik ve Spor İlçe MüdürüTunsel Aslankoç, Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenayı'ı makamında ziyaret et
KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY'A YAŞAR DOĞU PORTRESİ 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü  İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Müdür Yardımcısı Celalettin Kapçak, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı  Ahmet Seven ve Kavak Gençlik ve Spor İlçe MüdürüTunsel Aslankoç, Kavak  Kaymakamı İbrahim Engin Şenayı'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette  Kavak Kaymakamı  İbrahim Engin Şenay'a  Milli güreşçi Yaşar Doğu'nun bir portresini ve Ahmet Seven'in kaleme aldığı "Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu" kitabını hediye ettiler. 

Kaymakam Şenay'ın makamında toplanan heyet  Yaşar Doğu'nun 59. vefat yıldönümü tarihi olan 08 Ocak 2020 'de yapılacak anma programı için istişarede bulundular. 

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.