• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMI İBRAHİM ENGİN ŞENAY HIZIR GİBİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 22:19
KAVAK KAYMAKAMI İBRAHİM ENGİN ŞENAY HIZIR GİBİ
Kavak Kaymakamı İbrahim Engin ŞENAY, koronavirüs tehdidi dolayısıyla sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşların zekat ve fitrelerini istedikleri kişilere ulaştıracaklarını söyledi.
Kavak Kaymakamı İbrahim Engin ŞENAY, koronavirüs tehdidi dolayısıyla sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşların zekat ve fitrelerini istedikleri kişilere ulaştıracaklarını söyledi.


Kavak Kaymakamı "Vefa Sosyal Destek Grubu" olarak koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla evinden çıkması kısıtlanan ve yalnız yaşayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların zekat ve fitreleri vermesi konusunda hizmet vereceklerini söyledi.


"Vefa Sosyal Destek Gurubu"nun toplamda 110 görevlisi ile vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Kaymakamı İbrahim Engin ŞENAY, "Koronavirüs salgını dolayısıyla sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın haberdar etmeleri halinde kurumumuz veya iletişim merkezlerimizde bulunan görevliler tarafından fitre ve zekat sahibi olan vatandaşların fitre ve zekatlarının istedikleri kişi veya kuruma teslimatı yapılacaktır." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.