KAVAK GÜVEN PARK TESİSLERİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2018 00:19
KAVAK GÜVEN PARK TESİSLERİ CAZİBE MERKEZİ OLDU
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in yeğenleri Emir Asaf ve Talha Burak için Kavak Güven Park Tesislerinde sünnet töreni düzenledi.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in yeğenleri Emir Asaf ve Talha Burak içinKavak Güven Park Tesislerinde sünnet töreni düzenledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katıldığı davette unutulmaz bir gün yaşandı. Davette bir konuşma yapan Sarıcaoğlu; " Yavrularımız Emir Asaf ve Talha Burak'a ömür boyu sağlık ve mutluluk içerisinde uzun ömürler niyaz ediyorum. Özellikle Güven Park Tesislerini tercih ederek etmelerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

Davete katılan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de; " Yeğenlerim Emir Asaf ve Talha Burak hayatlarının en güzel ve unutulmaz günlerinden birisini yaşadılar. Güven Park sahip olduğu doğal park alanı, Sosyal Tesislerinin hizmet kalitesi ve imkanlarıyla albenisi olan bir mekan. Katılımlarından dolayı Kavak Belediye Başkanı Sn. İbrahim Sarıcaoğlu ve davetlilere teşekkür ediyorum" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.