Kavak Göçebe Mahallesi Sakinleri İftarda buluştu

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 29 Haziran 2015 12:36
Kavak Göçebe Mahallesi Sakinleri İftarda buluştu
Kavak Göçebe Mahallesi sakinleri Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği'nin tertiplediği toplu köy iftarda bir araya geldiler.
Kavak Göçebe Mahallesi sakinleri  Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği'nin tertiplediği toplu köy iftarında bir araya geldiler.
Göçebe Mahallesinde gerçekleşen iftar yemeğine kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mahalle Muhtarı Aydın Akça, Saski  Kavak Şube müdürü Savaş Gayretli, Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Yönetim Kurulu Üyeleri Refattin Seven, Enver Sever, Sefer Yılmaz, Şerafet Karagöz, Aziz Karagöz , Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
SEVEN; GÖÇEBE MAHALLESİ SAHİP OLDUĞU TARİHİ KÜLTÜREL DEĞERLERİ COĞRAFİ KONUM VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE GÜN IŞIĞINA ÇIKMAYI BEKLİYOR 
İftar sonrası bir konuşma yapan Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Seven Göçebe Mahallesinin tarihi ve turistik değerlere sahip havası suyu ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran bir konumda bulunduğunu ifade ederek bu değerlerin gün ışığına çıkarılması için ilgili kurum ve kuruluşları da harekete geçirerek gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Seven: Bu konuda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun tarih kültür ve çevre bilincine sahip bir idarecilik anlayışı içerisinde olması da bölgemiz için bir şanstır. El ele hep birlikte  güzel şeyler yapabiliriz. Bu konuda bize güven veren Belediye Başkanımıza Mahalle Sakinlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum ' diyerek konuştu. 
SARICAOĞLU; GÖÇEBE MAHALLEMİZ GEREKEN HİZMETİ ALACAKTIR. BÜTÜN MAHALLELERİMİZDE OLDUĞU GİBİ BU MAHALLEMİZ DE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da yaptığı konuşmada; ' Allah bize Kavak gibi havası suyu coğrafi konumu mükemmel olan bir ilçeyi nimet olarak bahşetmiş. Doğu ve Batı Karadeniz'i Anadolu'ya, Asya'ya Avrupa'ya bağlayan hem şehirlerarası hem de uluslararası karayolu ilçemizin merkezinden geçiyor. Samsun Sivas demiryolu hattı'da ilçemizden geçiyor. İnşallah hızlı trende bu güzergahta yerini alacak önümüzdeki günlerimiz daha da güzel olacaktır. Sahip olduğumuz bu fırsatların değerini bilmek zorundayız. Kavak İlçemizde bulunan Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün daha da gelişiyor. Artık sadece yurtiçinden değil yurt dışından da müteşebbislerimiz geliyor. Japonya'dan bile müracaat var. İş için göçler nedeniyle boşalan köylerimizde yeniden canlanma yaşanıyor. İnşaat sektöründe ciddi gelişmeler yaşıyoruz. Yüzlerce konut inşaatı devam ediyor. Köylerimiz yeniden canlanıyor. Bütün bunlar da bizim hem sorumluluğumuzu artırıyor hem de  daha çok hizmet yapmamız için bizi teşvik ediyor. Kuşkunuz olmasın ki hep birlikte yepyeni bir Kavak inşa edeceğiz. Ben Göçebe Mahallesini seviyorum. İnsanlarımızı seviyorum. Birbirimizle hem arkadaş dost ve akrabalıklarımız var. Bu akşam sizlerle iftar yapmanın sevincini yaşıyorum. Kapımda gönlüm de sizlere daima açıktır'  dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.