KAVAK DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2019 12:24
KAVAK DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR
Kavak İlçesinde doğal gaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezinde devam eden doğalgaz çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürdü.
KAVAK'TA DOĞALGAZ SEVİNCİ

YIL SONUNA KADAR VANALAR AÇILACAK

Kavak İlçesinde doğal gaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezinde devam eden doğalgaz çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar başta Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. çok sevinçliyiz. Bundan sonra Kavak'ta hayat daha başka olacak diyerek sevinçlerini dile getiriyor.   

 Kısa süre içinde birçok mahallede bu çalışmalar tamamlanmış olup yıl sonuna doğru ev ve iş yerlerimizde kullanıma başlanacağı bildiriliyor.

SARICAOĞLU: KAVAK İÇİN DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada: 

"Evlerimizi bu yıl doğal gazla buluşturacak şehir içi hat döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içinde birçok mahallemizde bu çalışmalar tamamlanmış durumda. Yıl sonunda ev ve iş yerlerimizde kullanıma başlayacağımız doğal gazın ilçemize gelmesine vesile olanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kavak için durmak yok çalışmaya devam... " dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.