• İHSANBAŞKAN

Kavak Dernekleri Federasyonundan iftar Yemeği Buluşması

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 11 Temmuz 2015 10:01
Kavak Dernekleri Federasyonundan iftar Yemeği Buluşması
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) İftar Buluşması Atakum kültür Merkezinde gerçekleşti.
Haber: İsa Yaman
Kavak Dernekleri Federasyonundan iftar Yemeği Buluşması

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) İftar Buluşması Atakum kültür Merkezinde gerçekleşti. Federasyona bağlı Derneklerin Temsilci ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yemeğe çok çok sayıda İşadamı, Bürokrat, Akademisyen, Muhtar ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

KARAGÖZ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yemekte bir konuşma yapan KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz Birlik ve Beraberliğimizin temeli samimiyetimize dayanmaktadır. Artık salonlara da sığmadığımızı görüyorum. Yakın gelecekte daha güzel mekanlarda buluşmayı temenni ediyorum. Biz Samsun Sevdalılarıyız' diyerek konuştu.

ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI TAŞÇI'DAN KADEF'E ARSA TAHSİSİ SÖZÜ

Daha sonra söz alan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı KADEF'in bölgede faaliyet gösteren en büyük ve organizeli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bundan da gurur duyduğunu ifade ederek; 'Bu akşam burada size içerisinde sosyal mekanların da yer alabileceği bir arsanın tahsisinin sözünü veriyorum. Hayırlı olsun' dedi.

1000 Kişinin bir arada iftar yaptığı buluşmaya Milletvekili Hasan Basri Kurt, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu, SADEF Başkanı Yıldıray Baş'ta katıldı.

Gecede davetliler birer selamlama konuşması yaptılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.