• İHSANBAŞKAN

KARAMÜRSEL KAYMAKAMI NARİNOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ekim 2014 22:41
KARAMÜRSEL KAYMAKAMI NARİNOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI
İlkadım Kaymakamı iken Karamürsel İlçe Kaymakamlığına atanan Ahmet Narinoğlu görevine başladı.

İLKADIM KAYMAKAMLIĞINDAN KARAMÜRSEL KAYMAKAMLIĞINA ATANAN AHMET NARİNOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI

Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nun İzmir'in Ödemiş ilçesi Kaymakamlığına atanmasının ardından Karamürsel İlçe Kaymakamlığına atanan Ahmet Narinoğlu göreve başladı.

KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YILDIRIM'DAN HOŞGELDİN ZİYARETİ

Kaymakam Ahmet Narinoğlu'na ilk ziyareti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gerçekleştirdi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Kaymakam Narinoğlu'na Karamürsel'de Belediyecilik anlamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Her geçen gün gelişmeye devam eden ilçemize geleceğe yönelik yatırımlar yapıyoruz. Körfez geçiş köprüsünün tamamlanması ile birlikte İstanbul'a daha yakın bir yaşam alanı olacağız. Karamürsel'in nüfusu hızlı bir şekilde artış gösteriyor. Karamürsel Belediyesi olarak İlçe Kaymakamlığımızla birlikte bu gelişimi takip ederek, geleceğe yönelik yatırımlar yapmaya başladık. Kaymakamlığımızla birlikte yaptığımız öğretmenevi binamız tamamlanmak üzere. Ben inanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaymakam Ahmet Narinoğlu'na Karamürsel Kaymakamlığı görevinde de başarılar diliyoruz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.