Karagöz: Birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz"> Karagöz: Birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz"> Karagöz: Birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz">

Karagöz: Birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 20 Aralık 2013 21:09
<font color=Karagöz: Birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz" />
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bizim için siyaseti dürüst yapıyor diyorlar. Halkımızın böyle düşünmesi beni mutlu ediyor ama şunu da belirtmek isterim ki, ben siyaset ile doğrulmadım. Yaşadığım günden beri, yani 58 yıldır aynıyım" dedi.
Hiç bir dönem yanlışın içinde olmadığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bizim için siyaseti dürüst yapıyor diyorlar. Halkımızın böyle düşünmesi beni mutlu ediyor ama şunu da belirtmek isterim ki, ben siyaset ile doğrulmadım. Yaşadığım günden beri, yani 58 yıldır aynıyım" dedi.

Kavak Dernekler Federasyonu'nu ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz karagöz ve KADEF Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, "Yerel seçimler öncesi siyasi partilerin aday ve aday adayları KADEF'i ziyaret ederek çalışma ve projeleri hakkında bizleri bilgilendiriyorlar. Bu da federasyonumuzun şehrin siyaseti ile olan ilkeli ilişkisindeki başarısını göstermektedir. Siyaset ile mesafemizi iyi ayarlayarak saygınlığımızı korumak için azami çaba gösteriyoruz. Örneğin İlkadım Belediye Başkanımız Kavak'ın öz evladıdır. Gerek dürüstlüğü gerekse kişiliği ile toplumda da adından söz ettirmekte. İnanın biz İlkadım Belediye Başkanı olarak görev yaptığı geçmiş 4,5 yılı izledik. İzlemeye de devam ediyoruz. Bir eksikliği ve yanlışlığı olduğunda kendisini en başta hemşehrileri olarak uyarmaktan geri durmayız. Bizim siyasi anlayışımız budur. Desteklersek bunu toplum adına, karşı durursak da toplum adına yaparız. Kişisel dostluklar bizim nezdimizde toplumsal yararın hiçbir zaman önüne geçemez. Bizim mayamız, Kavaklının mayası budur. Dürüstlükten taviz vermeyiz, birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyiz" diye konuştu.

KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün Kavak insanının portresini en güzel şekilde anlattığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ise, "Evet biz aynı tavanın balığıyız. Elhamdülillah Kavaklıyız. Kavak ilçemizin saf kültürü ile yoğurulmuşuz. Kavak insanının özündeki temizlik, saflık, dürüstlük en büyük sermayemiz. Başkanımızın dediği gibi halkımız bizim için siyaseti dürüst yapıyor diyor. Buna çok sefer şahit olmuşluğum var. Halkımızın böyle düşünmesi beni mutlu ediyor. Kimi etmezki. Allah'a şükür hiç bir dönem yanlışın içinde olmadım. Ama şunun altını da çizmek isterim ki, ben siyaset ile doğrulmadım. Yaşadığım günden beri, yani 58 yıldır aynıyım. Adam bize taş değil kurşun atsa bile biz gördüğümüz terbiye ile hareket ederiz. Onu incitecek bir hareketin içerisinde olmayız. Ne olursa olsun diyerek bağımızı kesmeyiz. Belli ki bir sıkıntısı var. Onun sıkıntısını çözmeye çalışırız. Sorun bizde mi diyerek kendimizi de sorguya çekeriz. Bizim misyonumuz insanlarımızı bir arada tutmaktır. İnsanlara karşı ortak sorumluluğumuz var. Günlük olaylara takılarak sorumluluğumuzu unutamayız. Ne yaparsak yapalım, hangi işe el atarsak atalım bir elimiz her zaman vicdamızın üstündedir. İşte bu Kavak kültürüdür. Kavaklının kültürüdür. İnşallah bu kültürümüzü sonuna kadar yaşatacağız" dedi. 
 
Etiketler : Karagöz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.