• İHSANBAŞKAN

KARAASLANLILARDAN KARAASLANA TAM DESTEK SÖZÜ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Haziran 2018 22:01
KARAASLANLILARDAN KARAASLANA TAM DESTEK SÖZÜ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili adayı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte soyadını taşıyan Kavak'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili adayı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte soyadını taşıyan Kavak'ın Karaaslan Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

KARAASLANLILARDAN  KARAASLANA TAM DESTEK SÖZÜ

24 Haziran Seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Çiğdem Karaaslan, soyadını taşıyan Kavak İlçesine bağlı Karaaslan Mahallesinde moral depoladı. Vatandaşlar hep destek tam destek, durmak yok yola devam mesajını verdiler.

Karaaslan bu seçimlerin diğerlerinden çok farklı olduğuna dikkat çekerek önce elinizi vicdanınıza koyun, sonra oylarını verin. Oylarınız güçlü Türkiyenin temeline atılmış harç gibidir. Sağduyuyla hareket edeceğinizden kuşkum yoktur diyerek konuştu. 

KAVAK İLÇESİNE BAĞLI ÇİĞDEM KÖYÜ'DE BULUNUYOR.

Kavak İlçesine bağlı Çiğdem ve Karaaslan köylerinin bulunması Çiğdem Karaaslana ayrı bir heyecan ve duygu yaşatıyor.
Aynı ilçede hem ismini hem de soy ismini taşıyan ve yaşatan mahallelerin bulunmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Çiğdem Karaaslan her fırsatta bu mahalleleri ziyaret etmeye çalışıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.