Kar fırtına ve soğuk kapıda hazırlıklı olun

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Kasım 2014 18:06
Kar fırtına ve soğuk kapıda hazırlıklı olun
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (20-75 mm), Rize çevrelerinde yer yer şiddetli (76-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağ
DOĞU KARADENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Doğu Karadeniz'de kuvvetli fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Rüzgarın yarın sabah ilk saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 (60-75km/s) kuvvetinde fırtına, doğusunda 7 ila 9 (75-90km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve balıkçılarımız olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşlarınYapılan son değerlendirmelere göre; yarın ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (20-75 mm), Rize çevrelerinde yer yer şiddetli (76-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.  tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi.

KARADENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (20-75 mm), Rize çevrelerinde yer yer şiddetli (76-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın da bölge genelinde kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, kuvvetli yağış ve rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
Etiketler : Meteoroloji
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.