KADEF'te 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Kasım 2015 22:44
KADEF'te 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
Kavak Dernekleri Federasyonu ve Samsun Yazarlar Derneğiyle ortaklaşa gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlama programına katılan öğretmenler duygulu anlar yaşadı.
Kavak Dernekleri Federasyonu ve Samsun Yazarlar Derneğiyle ortaklaşa gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlama programına katılan öğretmenler duygulu anlar yaşadı.

Kadef Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ, Kadef Kadın Kolları Başkanı Aynur CİNGÖZ, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN günün anlam ve önemi hakkında birer konuşma yaptılar.

Daha sonra programa katılan öğretmenle kendi yazdıkları şiirleri okudular. Gece kemençe eşliğinde okunan öğretmen türküleri ile renklendi.

Öğretmenlere Plaket
Kadef Kadın Kolları Üyesi olan ve gönüllü faaliyetlerimizde hizmet vermiş Emekli Öğretmenlerimiz Müberra KARAGÖZ,Hanife ASAR, Fethiye AKAL, Rukiye AKMAN ve Sadet GÜRDAMAR'a plaket verildi. 

Ayrıca Kadef Yönetiminde hizmetlerde bulunmuş ve halen devam eden Emekli ve Çalışan Öğretmenlerimiz Mehmet AYDEMİR, Bahri ÇAKIR, Nusret YOLAYDIN, Şenol EKER ve Cevdet GENEZ'e plaket verildi.

Programa Kavak Dernekleri Federasyonlarına  bağlı dernek başkanları, Yönetim kurulu Üyeleri Öğretmen Şairler katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.