• İHSANBAŞKAN

KADEF Yönetimi Kırıkkale'de Tirit Yemeğine katıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ocak 2015 23:25
KADEF Yönetimi Kırıkkale'de Tirit Yemeğine katıldı
Kırıkkale Kavaklılar Derneğinin düzenlediği Tirit Yemeği buluşması görkemli geçti.
Kırıkkale Kavaklılar Derneğinin düzenlediği Tirit Yemeği buluşması görkemli geçti. 
Kırıkkale Kavaklılar Derneğinin  Geleneksel Yaşar Doğu'yu anma ve Tirit Yemeği gününe davet edilen Kavak Dernekleri Federasyonu'da Yönetim Kurulu Başkanı  Op.Dr.Yılmaz KARAGÖZ, Kadef Başkan Yardımcısı Naci CİNGÖZ ve Kadef Genel Sekreteri Levent KAYA, Kavak Belediye Meclis Üyesi Ahmet İÇLİ ile birlikte yemek davetine katıldılar.
Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op.Dr.Yılmaz KARAGÖZ burada yaptığı konuşma da Kavaklıların Türkiye'nin her yerinde dernekleştiklerini bununda birlik ve beraberliğe katkı sağladığını ifade ederek ; "Kırıkkale'de hemşerilerimizle bir arada bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Tirit Yemekleri büyüklerimizin ocak başında yaptığı toplantıların genişletilmiş halidir. Görüldüğü gibi sadece Kavak'ta Samsun'da icra edilmiyor. Ülkemizin hatta yurtdışında birçok yerinde gerçekleşiyor. Bu da bizim kültürel bağlarımızı güçlendiriyor. Kırıkkale'de hizmet veren Kavaklılar Derneği Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.
Kırıkkale Kavaklılar Derneği Başkanı  Ahmet BAĞCI'da KADEF yönetim kurulunun davetlerine katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; "Biz de Samsun'daki hemşerilerimizin çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Onları izliyoruz. birçok çalışmasından da destek alıyor uygulamaya çalışıyoruz. Bize böyle bir heyecanı yaşatığınız için biz de sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.