KADEF TAM KADRO CHP'Yİ ZİYARET ETTİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 20 Nisan 2013 21:06
KADEF TAM KADRO CHP'Yİ ZİYARET ETTİ
Yerel ve genel seçimlerin yaklaşmaya başladığı şu günlerde CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, "KADEF gibi sivil toplum örgütleri ile yapacağımız görüşmelerden sonra en iyi kadroları tabiri caizse sahaya süreceğiz" dedi
 Yerel ve genel seçimlerin yaklaşmaya başladığı şu günlerde CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, "KADEF gibi sivil toplum örgütleri ile yapacağımız görüşmelerden sonra en iyi kadroları tabiri caizse sahaya süreceğiz" dedi

KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri iade-i ziyarette bulunduğu CHP Samsun İl Başkanlığında İl Başkanı Mehmet Atalay ve Yönetim Kurulu tarafından oldukça sıcak karşılamayla ağırlandı.

DEMOKRASİ SİVİL TOPLUMLA MÜMKÜN

CHP Samsun İl Yönetim Kurulunun KADEF'e gerçekleştirdiği ziyaretin ardından KADEF Yönetim Kurulu CHP İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. CHP İl Binasında gerçekleştirilen ziyarette KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, CHP'nin KADEF'e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnuniyet duyduğunu belirtti. Karagöz, "Eğer demokratik bir dünya istiyorsak; insanların siyasete katıldığı, kimliklerini, toplumla ilgili fikirlerini konuşup müzakere edebildikleri bir dünya istiyorsak, siyasi partiler KADEF gibi sivil toplum örgütleri ile daima irtibat halinde olmalı. Çünkü demokratik yapı ancak bizim gibi sivil toplum örgütlerinin etkin olması ile oluşturulabilir. İade-i ziyarette bulunduğumuz CHP İl Başkanımız Mehmet Atalay?a ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine bizlere göstermiş olduğu bu sıcak karşılama ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KADEF'İN GÖRÜŞÜ ALINACAK

KADEF'in yapmış olduğu iade-i ziyaretten oldukça memnuniyet duyduğunu belirten Atalay ise, "CHP olarak biz örgütlü toplumdan yanayız. KADEF'in Kavak insanının birlik, beraberlik ve dayanışması için göstermiş olduğu çabayı insanımız ve demokrasimiz adına olumlu buluyor, KADEF Yönetimini de çabalarından dolayı takdir ediyorum. Keşke toplumumuzun bütün kesimleri KADEF gibi örgütlenebilse. Örgütsüz toplum hakkını arayamayan totaliter rejimin hakim olduğu toplumdur. KADEF'in Samsunun toplumsal yaşamındaki etkinliğinden son derece memnunuz. Ben inanıyorum ki, KADEF gibi Samsunun önde gelen bir sivil toplum örgütü yerel ve genel seçimlerde Samsuna hizmet edebilecek adayları destekler. Biz de adaylarımızı bu kısasa göre belirleyeceğiz. CHP Samsun İl Başkanlığı olarak katılacağımız seçimlere kesinlikle katılmak için katılmayacağız. İnce eleyip sık dokuyarak belirleyeceğimiz adaylarımız ile Samsuna hizmet edebilecek insanların kazanması için mücadele edeceğiz. KADEF gibi sivil toplum örgütleri ile yapacağımız görüşmelerden sonra en iyi kadroları tabiri caizse sahaya süreceğiz" diye konuştu.

DEKLARE ETMEKTEN ÇEKİNMEYİZ

Mehmet Atalay'ın açıklamalarının ardından KADEF'in vizyonu ve misyonu hakkında bilgi veren Op.Dr. Yılmaz Karagöz hiçbir siyasi parti ile organik bir bağ içerisinde olmadan Kavak ve Samsunlulara hizmet amacıyla hareket ettiklerini vurguladı. Karagöz, "Demokratik bir yapılanma içerisinde bulunan KADEF'in içinde her partiden insan mevcuttur. Toplumda ne kadar CHP'li, MHP'li, AK Partili varsa aynı oranda KADEF'te de vardır. Biz siyasi bir yapılanma içerisinde hiçbir zaman olmadık. Ancak Samsunumuza en iyi hizmeti vereceğine inandığımız kişileri hangi parti olursa olsun destekleriz. Buradaki kriterimiz Samsun?a hizmettir. KADEF'in her üyesi istediği partiden aday olabilir. Ancak biz de gerekli kurumlarımızda görüşmeler yaparak Samsun'a en iyi hizmeti kim yapacaksa onu destekleriz. Bunu deklare etmekten de çekinmeyiz" şeklinde konuştu.

 CHP TAM KADRO KARŞILADI

Siyasetin yanı sıra KADEF'in yapmış olduğu etkinlik ve çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette KADEF Yönetim Kurulunu, CHP İl Başkanlığından İl Başkanı Mehmet Atalay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Zehir, Meslek Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Şişman, Örgütlenme Sekreteri Necdet Baş, Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu, Sayman Bülent Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Yurdanur Abanoz ağırladı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.