• İHSANBAŞKAN

KADEF Sarıcaoğluna neden söz vermemiş işte cevabı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Haziran 2017 15:43
KADEF Sarıcaoğluna neden söz vermemiş işte cevabı
KADEF Kavak Dernekler Federasyonun iftar gecesinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna konuşma verilmemesi büyük yankı uyandırmıştı. Kadef Başkanı sessizliğini bozarak dernek başkanlarını bilgilendiren bir açıklama yaptı:
KISAS'A KISAS UYGULAMASI 

KADEF Kavak Dernekler Federasyonun iftar gecesinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna konuşma verilmemesi büyük yankı uyandırmıştı. Kadef Başkanı sessizliğini bozarak dernek başkanlarını bilgilendiren bir açıklama yaptı: Noktasına virgülüne dokunmadan o açıklamayı yayınlıyor takdiri okuyucuya bırakıyoruz. 


Kadef Genel Başk. Yılmaz KARAGÖZ' den duyurulur                                     

Çok Değerli Dernek Başkanlarımız, 

Kadef Ailesi olarak verdiğimiz iftar programına yoğun bir katılımla idrak ettik.

Kadir Gecesi olması misafirlerin çok olması ve zamanın kısıtlı olması nedeniyle Kavak Beld.Başkanımıza söz verilememiştir. Bu durum sosyal medyada olumsuz ve önyargılı eleştirilere yol açtığı görülmüştür. 

Mevcut durum bizleri üzmektedir. Fakat bir hafta önce Kavak Beld.Başkanlığının iftar davetine katıldık. Burada Kadef e bağlı 57 Dernek Başkan ve Yöneticilerinin önünde Kadef Genel Başkanı olarak ne protokolde yer verilmiş ne de konuşmalarda söz verilmiştir. Bu durumun siz değerli Dernek Başkanlarımızın bilmesine ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum. 

Biz Kadef ve Kavak Belediyesi olarak bir aileyiz. Her zaman bir ve beraber olmaya ihtiyacımız vardır. Bu konuyla ilgili yazı yazan ve sosyal medyada görüş bildirenlerin birde bu yönüyle değerlendirmenizi rica eder, Ramazan Bayramınızı kutlar, 

Saygılar sunarım. Bşk. Yılmaz KARAGÖZ


ŞİMDİ GELELİM SORULARA

Anlaşılacağı üzere demek oluyor ki sen öyle yaparsan ben de böyle yaparım diyerek Sarıcaoğlu'na ders verilmeye kalkmış.

Ancak Sarıcaoğlu ile Kadef Başkanı arasında protokol farkı var. Belediye Başkanı Protokol sıralamasında yer alır. STK almaz. 

Böyle bir cevap verilecekse bu bin kişiye yakın davetlinin yer aldığı ve siyasilerin bulunduğu mekanda olmamalıydı.

Orada bulunan bir çok insanı töhmet altında bırakmanın vebalini kim üstlenecek?

Orada madara edilmeye çalıştığınız kişi Kavak Belediye Başkanıdır. Yemekte Kavaklıların yemeğidir.

O makamda bulunan şahıs kim olursa olsun asla yapılmamalıydı.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.