KADEF Samsun Saadet Partisi İl Yönetimini ağırladı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 13 Ocak 2015 22:23
KADEF Samsun Saadet Partisi İl Yönetimini ağırladı
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kavak Dernekleri Federasyonunu (KADE) ziyaret ettiler. ziyarette Kavak Dernekleri Federasyonunu Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyel
SAMSUN BÜLTEN-ÖZEL
KADEF Samsun Saadet Partisi İl Yönetimini ağırladı
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kavak Dernekleri Federasyonunu (KADEF) ziyaret ettiler. Ziyarette Kavak Dernekleri Federasyonunu Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular. 
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var ziyaretle ilgili olarak; Samsunumuzun ve Ülkemizin gündemine dair meselelerden söz ettik. Biz Siyasi Parti olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımızı çok önemsiyoruz. Kavak Dernekleri Federasyonu'nun da bu alanda önemli rol üstlenmiş en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Samsunumuzda ciddi görevleri yerine getirdiğine şahit oluyoruz. Aynı zamanda yeni binasına taşınan KADEF'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik. Hem de zaman zaman Sivil Toplum Kuruluşlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizden birisini gerçekleştirmiş olduk. Toplantımız oldukça samimi ve dostane havada geçti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum' diyerek konuştu.
Kavak dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'de ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek; 'Kapımız şehrimizde hizmet yapan tüm kuruluşlara açıktır. Biz hep birlikte Samsunumuza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışıyla hareket ediyoruz. Daha önce de ziyarette bulunmuşlar ardından biz de kendilerine iade-i ziyaret gerçekleştirmiştik. Birlik ve beraberliğin dayanışmanın güzel bir örneği sergilenmiş oldu. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.