KADEF KAVAK'TAKİ HİZMETLERE HAYRAN KALDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Aralık 2017 18:05
KADEF KAVAK'TAKİ HİZMETLERE HAYRAN KALDI
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu Üyelerini makamında  kabul etti.


"KADEF" ÜYELERİ GELİŞEN VE DEĞİŞEN
KAVAK KARŞISINDA HAYRAN KALDILAR.


Ziyarete 22. Dönem AK PARTİ Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Kavak Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıcaoğlu tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.


BELEDİYE BAŞKANI SARICAOĞLU KONUŞTU 

"KADEF" YÖNETİM KURULU BAŞKAN ve ÜYELERİ SÜKUNETLE DİNLEDİ

Kavak Genelinde yapılan çalışmalar 

"KADEF" Yönetim Kuruluna 

görsel sunum eşliğinde izlettirildi. 


Kavak'ta yapılacak olan çalışmaların istişaresinin yapıldığı toplantıda konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Kavak'ın çok iyi noktalara gelmesinin en büyük nedeni Belediye olarak istişare ve değerlendirmelere verdiğimiz önemdir. Biz her zaman hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda ilçemize bir şeyler yaptık. Bugün yine burada Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) ile ilçemiz için istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.