KADEF Genel Kurulunda Op. Dr. Yılmaz Karagöz güven tazeledi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mayıs 2016 09:15
KADEF Genel Kurulunda Op. Dr. Yılmaz Karagöz güven tazeledi
Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Olağan Genel Kurulu Kadef toplantı salonunda Delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçim sonunda en çok oyu alan Op. Dr. Yılmaz Karagöz güven tazeledi.
 Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Olağan Genel Kurulu Kadef toplantı salonunda Delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçim sonunda en çok oyu Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün listesi aldı. Böylece Op. Dr. Yılmaz Karagöz yeniden güven tazeledi. 

Seçimde üç aday birbiriyle yarıştı. 

Genel Başkan Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Nusret Yolaydın ve Cavit Yıldırım'ın aday olduğu seçim büyük bir heyecan ve centilmenlik içerisinde geçti.  

Genel Kurul Toplantısına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri dernek Başkanları ve Delegeler katıldı. Ayrıca kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı genel kurulda çok sayıda insan genel kurulu salon dışından izledi.

Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı ve KADEF Delegesi Arş. Yazar Ahmet Seven yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan Genel Kurulun Divan Başkanlığı görevini İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptı.

Genel Kurulda adaylardan Yılmaz Karagöz, Cavit Yıldırım ve  Nusret Yolaydın birer konuşma yaptılar.

Daha sonra AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt  ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu kürsüye gelerek konuşmalarını yaptılar.

Kurt ve Sarıcaoğlu konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdiler.


Mevcut başkan Op Dr. Yılmaz Karagöz, emekli öğretmen Nusret Yolaydın ve kurucu üyelerden Cavit Yıldırımın yarıştığı KADEF Kongresi sona erdi. Op. Dr. Yılmaz Karagöz, kullanılan oyların 98'ini alarak yeniden başkan seçildi. Nusret Yolaydın'ın 37 oy aldığı seçimlerde Cavit Yıldırım'da 27 oy aldı.
 
YEPYENİ BİR KADEF'E HAZIR OLUN

Yapılan seçimlerde en çok oyu  Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün listesi aldı. Karagöz yaptığı teşekkür konuşmasında Şahsıma güven veren teveccühte bulunan herkese teşekkür ediyorum. KADEF'te yer alan binlerce üye benim kardeşlerim ve yol arkadaşlarımdır. Bu güveninize layık olmaya çalışacağım. bundan sonra yepyeni bir KADEF göreceksiniz. Daha güzel adımlarla daha ileriye hep birlikte yürüyeceğiz 'dedi. 

Genel kuruldan çıkan ortak mesajlar mesajlar şöyle oldu.

SEÇİMİN MAĞLUBU YOK KAZANAN KAVAK OLMUŞTUR
KAVAKLILAR BİRBİRİNİN RAKİBİ DEĞİL REFİKİDİRLER
KAVAK İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDIKTAN SONRA ADAYLARIN BİRBİRLERİNİ
KUCAKLAYIP BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ VERMELERİ SALONU DOLDURAN DELEGELER TARAFINDAN UZUN SÜRE AYAKTA ALKIŞLANDI.

Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün listesinde şu isimler yer aldı:
1- Yılmaz Karagöz 2- Naci Cingöz 3-Bayram Erişgin 4- Yaşar Güngör 5-Bahri Çakır 6- Levent Kaya 7- Celal Kesenci 8- Hasan Sayal 9- Dilaver Toktaş 10- Şenol Eker 11- Mustafa Keskinoğlu 12- Şakir Öksüzoğlu 
13- Gültekin Özçelik 14- Yahya Gündoğdu 15- İbrahim Güven

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.