KADEF GENEL BAŞKANI YILMAZ KARAGÖZ ADAY MI OLUYOR?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Nisan 2018 21:21
KADEF GENEL BAŞKANI YILMAZ KARAGÖZ ADAY MI OLUYOR?
Samsunda yayın yapan internet haber gazetesi akasyam.com haber sitesi KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün Belediye Başkanı adayı olacağını yazdı.

Samsunda yayın yapan internet haber gazetesi akasyam.com haber sitesi KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün Belediye Başkanı adayı olacağını yazdı. 


HABER: akasyam.com


AK Parti’den İlk Aday Adayı Sosyal Demokrat çıktı


Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, sosyal demokrat kişiliğiyle tanınmış olmasına rağmen AK Parti’den İlkadım veyahut Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için kolları sıvadı.


Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, Sosyal demokrat yapıya sahip olmasına rağmen CHP yerine AK Parti’den belediye başkan aday adayı olabilmek için kulis faaliyetlerine başlamış durumda.


Karagöz, CHP’den Atakum Belediye başkan aday adayı olması beklenirken, beklenilenin aksine Atakum'dan değil, İlkadım ya da Büyükşehirden ve beklenilenin aksine CHP’den değil AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmaya hazırlanıyor.


AK Parti’den belediye başkanı olabilmek için kimler ile görüşmeler yaptığı ve Karagöz’ü AK Parti ile hangi Bakanın barıştıracağı şuan tam olarak kestirilmesi zor olsa da Karagöz’ün bu uğurda kapıları aşındırmaya ve kulis faaliyetlerine başlamış olduğu öğrenildi.


kaynak.akasyam.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.