KADEF 3.YAŞINI COŞKUYLA KUTLADI

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 25 Nisan 2013 21:01
KADEF 3.YAŞINI COŞKUYLA KUTLADI
Kavak Dernekler Federasyonu'nun kuruluşunun 3. yıldönümü Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlenen muhteşem gece ile kutlandı
Kavak Dernekler Federasyonu'nun kuruluşunun 3. yıldönümü Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlenen muhteşem gece ile kutlandı

 
Türkiye'de bulunan dağınık şekildeki Kavak derneklerini bir araya getirmek, Kavak'ın ortak sesi olmak amacıyla 24 Ocak 2010 yılında kurulan Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) 3. kuruluş yıldönümünü Gazi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Düzenlenen muhteşem geceye eşleri ile birlikte katılan KADEF'e bağlı dernek başkanları, delegeler, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları doyasıya eğlendi.  
 
DEMİRTAŞ'TA SEVİNCİ PAYLAŞTI
Kısa sürede hemen hemen bütün Kavak derneklerini bir çatıda toplayan, 10 000 in üzerinde üyesi ile Türkiye'nin en büyük ilçe örgütlenmesi olan KADEF'in gecesine katılan İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ve eşi de KADEF'in sevincine ortak oldu. 

 
BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ
Geceye katılanları girişte karşılayan KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kürsü önünde el kaldırarak geceye katılanlar nezdinde tüm Kavaklı hemşehrilerini selamlayıp birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

 
SAMSUNLU FEHMİ COŞTURDU
Kavaklı yerel sanatçımız Samsunlu Fehmi'nin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar ise salondakileri coşturdu. Kavak'ın ve Kavaklının birliğine gönül veren KADEF üyeleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.