• İHSANBAŞKAN

KA-DEF'TEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mayıs 2020 11:51
KA-DEF'TEN  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI
Merkezi Samsunda bulunan Kavak Dernekler Federasyonu Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımı yaptı.

Merkezi Samsunda bulunan Kavak Dernekler Federasyonu Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımı yaptı.


Koli dağıtımının gece yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapısına bırakılması ecdadın yardım anlayışın hatırlatarak duygulandırdı.  Kuruluşundan bugüne Ka-Def'te ilk defa gerçekleşen gıda yardımının bundan sonra da devam edeceği bildirildi. 

 

Gıda dağıtımı ile ilgili düşüncelerini açıklayan KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: 

 

"KAVAK DERNEKLER FEDERASYONU olarak
Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuna en fazla ihtiyacın hissedildiği, yardıma ihtiyacı olan ailelerin ortaya çıktığı bu günlerde Federasyonumuzun, ''SOFRAMIZ BİR OLSUN” Sloganı ile Yardıma ihtiyaç duyan herkese ulaşabilmek ve hayırseverlerimizin desteklerini bu zor günlerde ihtiyacı olanlara ulaştırabilmek için tüm enerjimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ramazan’dan önce Gençlik Kollarımız ile bugünde direk yönetim kurulumuz İle Binlerce insana bir nebze olsun nefes olmaya çalıştık, ayrıca yardımlarımızın ramazan ayı süresince devam edeceğini belirterek, Yardımlarını esirgemeyen Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, ''SOFRAMIZ BİR OLSUN'' Projemiz dahilinde desteklerinizi bekliyoruz" dedi. 

 

KA-DEF yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı yardım dağıtım organizasyonunun geniş takdir topladığı görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.