• İHSANBAŞKAN

İMAMOĞLU 'İSTANBUL DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ'

GENEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 17:43
İMAMOĞLU 'İSTANBUL DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ'
İstanbul'un tat alınacak o kadar yeri var ki… İstanbul'un kendi içinde kıyaslamak çok güç. Ama İstanbul'u dünyanın herhangi bir yeri ile kıyaslayabilirim. Dünyanın en güzel şehri diyebilirim rahatlıkla. Nerede balık yenir, bu şehrin en güzel mezesi nerede

Gazetecilere kabısını açan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:

"İSTANBUL DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ"

"İstanbul'un en çok hangi köşesini seviyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"İstanbul'un tat alınacak o kadar yeri var ki… İstanbul'un kendi içinde kıyaslamak çok güç. Ama İstanbul'u dünyanın herhangi bir yeri ile kıyaslayabilirim. Dünyanın en güzel şehri diyebilirim rahatlıkla. Nerede balık yenir, bu şehrin en güzel mezesi nerededir, en iyi pide nerede yenir, en iyi döneri nerede vardır, en iyi sulu yemeği nerede yapılır bilirim.

İstanbul'u hep gezerek öğrendim. Kadıköy'de otururken Beylikdüzü'nde iş yaşamımız olmuştu. Avcılar'da üniversite okurken Güngören'de iş yerim olmuştu. Bayrampaşa'da Gaziosmanpaşa'da iş yerlerim oldu. Gezerek yaşadığım için tutkuyla bağlanabileceğim çok yeri var İstanbul'un."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.