• İHSANBAŞKAN

İLKADIM'DAN ENGELLİLERE ÖZEL MERKEZ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Ağustos 2014 20:39
İLKADIM'DAN ENGELLİLERE ÖZEL MERKEZ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ""Engelliler Yaşam ve Koordinasyon Merkezi" projesi ile engelli vatandaşlarımız için özel bir hizmete imza atacağız. Artık İlkadım'da engelliler engelsiz bir hayat sürecek" dedi.
İLKADIM'DAN ENGELLİLERE ÖZEL MERKEZ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ""Engelliler Yaşam ve Koordinasyon Merkezi" projesi ile engelli vatandaşlarımız için özel bir hizmete imza atacağız. Artık İlkadım'da engelliler engelsiz bir hayat sürecek" dedi.

19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsmail Karaismailoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsmail Karaismailoğlu Başkan Tok'a hizmetler ve projeler için teşekkür etti. Göreve geldikleri ilk gün ilçede engelsiz yaşam projeleri ile engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırma ve sosyal yaşama dahil etmek için çalışmalara ve projelere başladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok " Engelli kardeşlerimiz İlkadım'dan engelsiz hayat sürecek" dedi.

 "Her insan engelli adayıdır"

Engelliler için büyük projelere imza atacaklarını ve bu projelerin alt yapı çalışmalarının başladığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Öncelikle ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren "Her insan engelli adayıdır" diyerek bölgemizde ki çalışmalarımızı engelsiz bir yaşam için sürdürüyoruz. Alt yapısını gerçekleştirdiğimiz "Engelliler Yaşam ve Koordinasyon Merkezi" projesi ile engelli vatandaşlarımız için özel bir hizmete imza atacağız. Yapılacak olan binanın A'da Z'ye her tarafı engelli kardeşlerimiz için engelsiz ve özel olacak. Sosyal aktivitelerinden spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bu özel merkezimizi kısa bir süre içinde İlkadım İlçemize kavuşturacağız. Artık İlkadım'da engelliler engelsiz bir hayat sürecek" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.