İlkadım'da öğretmenler çiçeklerle ziyaret edildi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 24 Kasım 2014 23:26
İlkadım'da öğretmenler çiçeklerle ziyaret edildi
İlkadım Belediyesi bünyesinde oluşturulan kutlama ekibi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkadım sınırları içerisinde bulunan okulları ziyaret ederek Öğretmenlere çiçek hediye etti.
İLKADIM'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
TÜM OKULLARI ZİYARET EDEREK ÇİÇEK HEDİYE ETTİLER
İlkadım Belediyesi bünyesinde oluşturulan  kutlama ekibi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkadım sınırları içerisinde bulunan okulları ziyaret ederek Öğretmenlere çiçek hediye etti. 
Belediye Başkanı Erdoğan Tok'ta Okullarda öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Onlara çiçek ikramında bulundu. 

ERDOĞAN TOK ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN YAYINLADIĞI MEJAJINDA; 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü mesajında şu ifadelere yer verdi: "24 Kasım Öğretmenler Gününü, Gazi M. Kemal Atatürk'ün Başöğretmenliğe kabul edilişi ile birlikte 1981 yılından itibaren aynı gururla kutlamaya devam ediyoruz. Bizleri sevgi ve bilgileri ile donatan, iyi insan olmanın erdemlerini, hayata ve bilime dair kendimizi geliştireceğimiz, yaşamımızı kolaylaştıracak bilgileri bize öğreten değerli öğretmenlerimiz; her insanın hayatında vazgeçilmez ve unutulmaz bir öneme sahiptir. Bu inançla, çok şey borçlu olduğumuz ve bu kutsal mesleği icra eden saygıdeğer öğretmenlerimizi tüm içtenliğimle kutluyor; her zaman en iyi koşullarda yaşamaları dileğiyle, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.