• İHSANBAŞKAN

İLKADIM A. ADAYI MUSA ARSLAN'DAN KİTAPLI MESAJ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2018 18:15
İLKADIM A. ADAYI MUSA ARSLAN'DAN KİTAPLI MESAJ
Samsunun merkez ilçelerinden İlkadım Belediyesine AK Parti'den Başkan Aday Adaylığını açıklayan Samsunlu İşadamı Musa Arslan diğer adaylardan farklı olarak elinde kitapla mesaj verdi.
Samsunun merkez ilçelerinden İlkadım Belediyesine AK Parti'den Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Samsunlu İşadamı Musa Arslan diğer adaylardan farklı olarak elinde kitapla mesaj verdi.

Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı eline alarak objektiflere poz veren Arslan Türk Gibi Kuvvetli sözünden yola çıktığı gibi aynı zamanda kitap okumanın önemine de dikkat çektiği görülüyor.

MUSA ARSLAN: YAŞAR DOĞU'YLA BİRLİKTE KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİM

Şehrin önemli noktalarında yer alan bilboardlarla birlikte el ilanlarında da aynı fotoğrafı kullanan Musa Arslan Hem hemşehrimiz olması hem de Türk Güreşinin Sembolü ve Türk Büyüğü olarak gurur duyduğunu ve Yaşar Doğuyu hatırlatıp unutturmamayı düşündüğünü ifade ederek: " Yaşar Doğu'nun şampiyonluk mücadelesi ve vatanseverliği hepimiz tarafından örnek alınması gerektiğine inanıyorum. Ben de mücadele dolu bir hayattan geliyorum.  Bugüne kadar hep vatandaşlarımın içerisinde oldum. Mücadele varsa azim varsa inanç varsa orada başarı vardır. Bu anlamda Yaşar Doğu'nun hayatından çok etkilendim. İkinci olarak kitap okumaya teşvik olarak farkındalık oluşturmak istedim. Bu sebeplerle bu kitapla görüntü verdim. Tanıtım afişi ve broşürlerimin bir öğretisi de olmalı diye düşündüm. Bu anlamda çok sayıda tebrik ve teşekkür de aldım. Ayrıca bu muhteşem kitabın yazarı Hemşehrim Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arşt. Yazar Ahmet Seven'e çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir kitabı milletimize kazandırmış." Dedi.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.