• İHSANBAŞKAN

İLÇEDE TARİHİ GÜN: KAVAK DOĞALGAZA KAVUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Eylül 2019 12:02
İLÇEDE TARİHİ GÜN: KAVAK DOĞALGAZA KAVUŞTU
Samsunun Kavak İlçesinde heyecanla beklenen Doğalgaz nihayet hayata geçti. İlçeye Doğalgaz dağıtımı başladı. İlçede doğalgazı ilk kullanan Bahçelievler Mahallesinde Hamza Kanık adlı vatandaş oldu.

İLÇEDE TARİHİ GÜN: KAVAK DOĞALGAZA KAVUŞTU 


Samsunun Kavak İlçesinde heyecanla beklenen Doğalgaz nihayet hayata geçti. İlçede ev ve işyerlerine Doğalgaz bağlanmaya başlandı. İlçede doğalgazı ilk kullanan Bahçelievler Mahallesinde Hamza Kanık adlı vatandaş oldu.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu hayallerin gerçek olduğunu ifade ederek tarihi bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

 

Sarıcaoğlu: "Samsun’dan çekilen hat ile Kavak’a ulaşan doğalgazı ilçemizde ilk kullanan Bahçelievler Mahallemizde Hamza Kanık adlı vatandaşımız oldu. Tahsisatını yapıp SAMGAZ aboneliğini gerçekleştiren Hamza kardeşimizle birlikte ilk gazın yanma sevincini birlikte yaşadık. Sözümüzü yerine getirmemize sağlayan Rabbime binlerce şükür. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. 


Hayaldi Gerçek Oldu


Samsun’dan çekilen hat ile Kavak’a ulaşan doğalgazı ilçemizde ilk kullanan Bahçelievler Mahallemizde Hamza Kanık adlı vatandaşımız oldu. Tahsisatını yapıp SAMGAZ aboneliğini gerçekleştiren Hamza kardeşimizle birlikte ilk gazın yanma sevincini birlikte yaşadık. Sözümüzü yerine getirmemize sağlayan Rabbime binlerce şükür. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.


KAVAK'IN DEĞERİ ARTTI


Doğalgazın bağlanmasıyla birlikte Kavak'ta yeni bir dönemin başlayacağını yarınların daha farklı olacağını söyleyen vatandaşlar Kavak'ın bundan böyle her alanda değerini birkaç kat daha katlayıp daha ileri gideceğini ifade ettiler. Doğalgazla birlikte ekonomik bir canlanma da beklendiği söyleniyor.


SAMSUNBÜLTEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.