• İHSANBAŞKAN

İHTİYAÇ KREDİLERİ BAŞVURUSU BAŞLADI

EKONOMİ Haber Girişi : 03 Nisan 2020 13:31
İHTİYAÇ KREDİLERİ BAŞVURUSU BAŞLADI
6 ay ödemesiz kredi başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yapılan açıklama ile 6 ay ödemesiz kredi desteği verileceği duyuruldu.

6 ay ödemesiz kredi başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yapılan açıklama ile 6 ay ödemesiz kredi desteği verileceği duyuruldu. 


Bakanın açıklamasının ardından kamu bankaları 6 ay ödemesiz kredi desteği başvuru şartlarını açıklamaya başladı. HalkbankZiraat Bankası ve Vakıfbank tarafından 10.000 TL'ye kadar verilecek olan kredi desteği için başvuru yapmak için aranan en önemli şartlardan biri haneye giren para sayısının 5.000 TL'yi geçmemesi gerekiyor. İşte 6 ay ödemesiz kredi desteği hakkında merak edilen detaylar...

 

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Temel İhtiyaç Desteği başvurusu Halkbank internet şubesi ve web sayfasından yapılmaktadır.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI

10 bin TL'ye kadar kredi imkanı veriliyor.

KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SMS ile başvuru yapma imkanı bulunmaktadır. SMS ile başvuru yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724’e SMS atabilirsiniz.

Başvuru değerlendirilmesi yapıldıktan sonra başvurunun sonucu olumlu olursa bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme sonrasında VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK AÇIKLAMA YAPTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı adımları kapsamında tüm kurumlarımızla, vatandaşımızın ihtiyaçlarına destek olmayı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda kamu bankalarımızla aylık 5 bin TL’nin altında geliri olan tüm vatandaşlarımız için Temel İhtiyaç Desteği’ni devreye aldık." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.