• İHSANBAŞKAN

İç Bölge Dernekleri Platformundan Asarcık ziyareti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 19 Aralık 2014 09:06
İç Bölge Dernekleri Platformundan Asarcık ziyareti
Merkezi Samsunda bulunan ve İç Bölge Dernekleri olarak bilinen Ladik, Kavak, Havza, Asarcık, Vezirköprü Dernek Başkanları Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuzu makamında ziyaret ettiler.
Merkezi Samsunda bulunan ve İç Bölge Dernekleri olarak bilinen  Ladik, Kavak, Havza, Asarcık, Vezirköprü Dernek Başkanları Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuzu makamında ziyaret ettiler.

SAMSUN BÜLTEN/ ÖZEL HABER
Kavaklı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (Aynı zamanda İç Bölge Dernekleri Platformu Başkanı) Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Asarcıklılar Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Çevrim,  25 Mayıs Havzalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Teber, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, Samsun Vezirköprülüler  Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Aslanın yer aldığı ve  ilçelerde devam eden ziyaretler dizisi  Asarcık Belediye Başkanı ziyaretiyle devam etti.

Ziyaret programlarının olumlu geçtiğini söyleyen  Kavaklı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (Aynı zamanda İç Bölge Dernekleri Platformu Başkanı) Op. Dr. Yılmaz Karagöz İç Bölge Dernek Başkanları Sivil Toplum Kuruluşları olarak bölgenin yararına olan her şeyde el ele olacaklarını hiç bir yardımdan kaçınmayacaklarını söylediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.