İBRAHİM SANDIKÇI ODADAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Nisan 2020 19:42
İBRAHİM SANDIKÇI ODADAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Koronavirüs salgını başladığı günden bu yana alınan bütün tedbir ve uygulamaların başında yer alarak gece gündüz çalışıyor.
İBRAHİM SANDIKÇI ODADAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Koronavirüs salgını başladığı günden bu yana alınan bütün tedbir ve uygulamaların başında yer alarak gece gündüz çalışıyor.

CANİK'TE KORONAVİRÜS'E KARŞI BÜYÜK BAŞARI 

Salgına karşı tedbir ve faaliyetleri odasından değil, halkın arasında sahada gezerek kontrol ederek yardımcı oluyor. Vatandaşlar Canik'te alınan tedbir ve uygulamalarda İbrahim Sandıkçının büyük etkisinin olduğunu ifade ediyor. 

Sandıkçı ziyaret ettiği pazar yerinde: "Pazar yerlerimizin giriş çıkışlarını kontrol altına aldık. Sınırlı sayıda vatandaşımızın kontrollü şekilde geçişini sağlıyoruz. Sosyal mesafe, hijyen ve etiket denetimlerimiz sürüyor" dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçının sosyal mesafeye dikkat ederek hem personeli ile birlikte hareket edip hem de vatandaşların yanında yer alması Canikliler tarafından takdirle karşılandığı görüldü.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.