HAYVANLARI EN ÇOK SUSUZLUK VURUYOR

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 17 Ağustos 2014 18:31
HAYVANLARI EN ÇOK SUSUZLUK VURUYOR
Hayvan Hakları Derneklerinin sokağınıza bir kap su bırakın çağrısının dikkate alınmadığı konulan su kaplarının da takip edilmediği için kullanılamaz hale geldiği görülüyor.
 SON GÜNLERDE SICAKLIKLARIN 40 DERECEYE ULAŞTIĞI SAMSUN'DA ÖZELLİKLE SOKAK HAYVANLARININ SUSUZLUKTAN ZOR ANLAR YAŞIYOR. 
Hayvan Hakları Derneklerinin sokağınıza bir kap su bırakın çağrısının dikkate alınmadığı konulan su kaplarının da takip edilmediği için kullanılamaz hale geldiği görülüyor. Sokak sakinleri koydukları su kaplarının kaybolduğunu ileri sürerken bu işe resmi olarak çözüm bulunması önerisinde bulunuyorlar. 
Samsun da sıcaklıkların 40 dereceyi bulması karşısında sokak hayvanlarının susuzluk nedeniyle ölümle burun buruna kaldıkları gözlenirken hayvanların su ihtiyaçlarını görmezden gelmenin doğru olmadığını söyleyen vatandaşlar mahallelerde ve sokaklarda hayvan bakım gönüllüleri tespit edilerek bu işlerin takip edilmesi gerektiğini söylüyorlar.
Ülkemizde birçok yerde olduğu gibi özellikle  belediyelerden bu yönde bir uygulama beklediklerini de -ifade eden vatandaşlar Hayvan hakları ihlali yaşanmasını istemiyoruz diyerek şikayetlerini dile getiriyorlar.


Etiketler : SU HAYVANLAR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.