• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Ağustos 2018 19:27

HAVZALI İŞADAMLARINDAN KAVAK GÜVEN PARKA TAM NOT

HAVZALI İŞADAMLARINDAN KAVAK GÜVEN PARKA TAM NOT
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavakın cazibe merkezlerinde birisi olan Kavak Güven Parkta Havzalı İş Adamı aynı zamanda Havza Belediye Başkanı Murat İkizin Babası Ali İkiz Havzada Kuyumcu Ali İkiz, Altinbasak Grubu Baskan Yardımcısı Mümin Erdo
HAVZALI İŞADAMLARINDAN KAVAK GÜVEN PARKA TAM NOT

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavakın cazibe merkezlerinde birisi olan Kavak Güven Parkta Havzalı İş Adamı aynı zamanda Havza Belediye Başkanı Murat İkizin Babası Ali İkiz Havzada Kuyumcu Ali İkiz, Altinbasak Grubu Baskan Yardımcısı Mümin Erdoğan Cennet Mobilya sahibi Şaban Arlıyı ağırladı.

GÜVEN PARKA HAYRAN KALDILAR

Havzalı İşadamları hayran kaldıkları Güven Parkta yorgunluklarını atarken; "Bundan böyle bizler de misafirlerimizi Güven Parka getirerek ağırlamak isteriz. Bu mekanı yerinde görüp ağırlanmaktan son derece keyif aldık. Böyle bir mekanı başta Kavak İlçesi olmak üzere bölgemize kazandıran Belediye Başkanı kardeşimiz sevgili dostumuz İbrahim Sarıcaoğluna da ayrıca teşekkür ediyoruz. Hem ilçeye yakın olması hem de Samsun Ankara yolu üzerinde yer alması büyük şans. Tekrar hayırlı olsun" diyerek konuştular.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da Kavak Güvenpark tesislerinin bulunduğu alanın tamamen doğal olduğunu ifade ederek; "Dostlarımızı vatandaşlarımızı burada görmekten son derece mutlu oluyoruz. Bu mekanın ziyaretçileri her geçen gün artıyor. Bizler burayı tercih eden vatandaşlarımıza karşı onları daha çok nasıl memnun edebiliriz hassasiyeti içerisinde davranıyoruz. Burada bulundukları sürece tesisimizin adından da anlaşılacağı üzere güvendedirler. Bugün burada misafirimiz olan Havzalı işadamlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.