• İHSANBAŞKAN

Havza'da Av. Murat İkiz Efsanesi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Kasım 2014 12:17
Havza'da Av. Murat İkiz Efsanesi
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz merkeze uzak mahallere olan ziyaretlerine devam ediyor.
O HAVZAYI SEVDİ HAVZALILAR DA ONU SEVDİ

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz merkeze uzak mahallere olan ziyaretlerine devam ediyor.

Merkeze uzak mahallere ziyaretlerini sürdüren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz son olarak Karahalil ve Erikbelan Mahallerini ziyaret etti.

Havzalılar biz Başkanımızı çok seviyoruz. Hizmetlerinden memnunuz. Havzanın kapılarını Havza dışına açan isim odur. Şimdiye kadar hep yanında olduk. Bundan sonrra da yanında olacağız diyorlar.

HAVZA DEYİNCE AKLA MURAT İKİZ GELİYOR

Ziyaret ettiği mahallerde vatandaşlar ile sohbet eden ve yapılan çalışmaları inceleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi olarak merkeze uzak mahallere kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet etmek için çalışmaların devam ettiğini belirterek; "Ekiplerimiz tarafından merkeze uzak mahallerde çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Mahalle merkezlerimizden çöplerimiz düzenli olarak toplanmakta. Bunların yanı sıra üç mahallemizde yol çalışmaları tamamlandı. Ayrıca çocuklarımız için mahallerde belediyemiz tarafından oyun alanları oluşturuldu. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde halkımız ile bir araya geliyoruz ve sorunlarını birebir öğreniyoruz. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda da mahallerimizin ihtiyaçlarını belirleyip yapılacak çalışmaları bu göre planlamaktayız." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.