HASAN BASRİ KURT'UN PİŞİRDİĞİ MELEMENLE İFTAR AÇTILAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2018 23:57
HASAN BASRİ KURT'UN PİŞİRDİĞİ MELEMENLE İFTAR AÇTILAR
İftar öncesi bir işletmede melemen yapılan mutfağa giren Hasan Basri Kurt kendi elleriyle hazırladığı melemeni dostlarına ikram etti.
HASAN BASRİ KURT MELEMENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ.

İFTARI MİLLETVEKİLİNİN PİŞİRDİĞİ MELEMENLE AÇTILAR

24 Haziran Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Kavak'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

KAVAKLILAR MİLLETVEKİLİ HASAN BASRİ KURT'A OYLARIMIZ CUMHUR İTTİFAKI VE AK PARTİYE DEDİLER 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak AK PARTİ İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde coşku ve ilgiyle karşılanan Kurt esnafın sorunlarını da dinleyerek not aldı. Vatandaşlarla sohbet eden Hasan Basri Kurt, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek Cumhur İttifakına ve AK Partiye oy istedi.  

HASAN BASRİ KURT KENDİ ELİYLE PİŞİRDİĞİ MELEMENİ  İKRAM ETTİ

Ziyaretleri çerçevesinde ülkemizde melemeniyle meşhur olan Çakallı'ya gelen Kurt burada da esnaf ziyaretlerine devam etti. İftar öncesi bir işletmede melemen yapılan mutfağa giren Hasan Basri Kurt kendi elleriyle hazırladığı melemeni dostlarına ikram etti. Kurt melemen yemeğinin bölge ekonomisi ve turizmine ciddi katkı sağladığını söyledi. Kurt Çakallı'da melemenciliğin babadan oğula geçtiğini ancak son yıllarda talebin artmasıyla birlikte il dışından gelen işletmecilerin de burada tesisler açtığını vurguladı. 

MELEMEN PİŞİRDİ ESNAFIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Milletveliki Hasan Basri Kurtun melemen pişirmesi karşısında sevinçlerini ifade eden melemen esnafı sayın vekilimiz bizi öne çıkarmış oldu. Kendisine Çakallı'daki sorunlarımızı da aktarma imkanı bulduk. Biz 24 Haziranda Cumhur İttifakına  ve AK PARTİ'ye evet diyeceğiz. Durmak yok yola devam dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.