• İHSANBAŞKAN

HAMİT SEVEN’E SAMSUNSPOR FORMASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ekim 2018 18:09
HAMİT SEVEN’E SAMSUNSPOR FORMASI
Daha önce SAMSUNSPOR da gurup ve dernek baskanlığı yapmış olanNuri Seven AK PARTİ Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven’e Samsunspor forması hediye etti.

HAMİT SEVEN’E SAMSUNSPOR FORMASI


Daha önce SAMSUNSPOR da gurup ve dernek başkanlığı yapmış olan Nuri Seven AK PARTİ Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven’e Samsunspor forması hediye etti.


Hamit Seven’in ismi ve Samsunun Plakası olan 55 yazan formayı hediye eden Nuri Seven; “Ankara’da Samsunumuzun sesi olan Hamit Seven ağabeyime Samsunspor forması hediye etmenin mutluluğu içerisindeyim. Hep birlikte Samsunsporumuzdan büyük bir çıkış bekliyoruz. Bu sevinç ve heyecanı ülkemizin dörtbir yanına yaymak ve ortak olmak istiyoruz” dedi.


Hamit Seven ise kendisine yapılan bu jestten büyük sevinç duyduğunu dile getirerek: “ Samsunsporumuzun formasının şahsıma hediye edilmesi beni çok duygulandırdı. En büyük arzumuz takımımızı şampiyon görmektir. Samsunsporumuza başarılar diliyor, Nuri kardeşime de böyle bir jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.