HAMİT SEVEN'DEN YENİ YIL MESAJI..

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Aralık 2018 22:15
HAMİT SEVEN'DEN YENİ YIL MESAJI..
KAVAK Belediye Başkan A.Adayı Hamit SEVEN, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HAMİT SEVEN'DEN YENİ YIL MESAJI..


KAVAK Belediye Başkan A.Adayı Hamit SEVEN, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


SEVEN'in mesajı şöyle:


"Bir yılı daha sevinç ve hüzünleriyle geride bırakırken, millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Uğurlamaya hazırlandığımız 2018 yılıyla ilgili her alanda yapacağımız muhasebe ve değerlendirmelerin, yeni yıl hedeflerimize ulaşmada yol gösterici olacağına inanıyorum.

Ülke ve millet olarak geleceğe güvenle bakmalı, 2019 yılının ülkemize, şehrimize ve güzel ilçemize sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.


ORTAK GELECEK VİZYONU İLE YAŞANILIR BİR DÜNYA..


Ortak geleceğini birlikte kurma iradesinde olan insanların gelecek vizyonları, ufuk ve hayalleri geniş olmak zorundadır.

Tüm gayretimizi, bireysel ve toplumsal olarak ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin kalkınıp gelişmesine, demokrasimizin daha da güçlenmesine ve her alanda yaşanılır bir dünyayı, yaşanılır bir şehri ve yaşanılır bir ilçeyi yakalamaya harcamalıyız.

Yetişmiş insan gücü, genç nüfusu, geçmişten gelen köklü birikimi ve zengin kaynaklarıyla ülkemiz, dünyanın ileri gelen ülkeleri arasında yerini alma yolunda önemli mesafeler katetmiştir. Hızla da katetmeye devam etmektedir.


TECRÜBE, BİRİKİM VE HEYECANLA..


Bizler de, bu hıza yetişmek için, evvela Allah'ın takdiri ve Cumhurbaşkanınızın olurları ile, milletimizin iradesinin tecelli edeceği yerel yönetimler seçimleriyle birlikte, tecrübe, birikim ve heyecanımızla, hemşerilerimizin üzerimize yükleyeceği sorumluluk ve görevleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Sorunlarımızın üzerine kararlılıkla gideceğiz ve cesaretle çözeceğiz. Kentimizin program, plan ve projeleri dahilinde ortak entegrasyonu oluşturarak, İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasını, gelişmesini ve süratle ilerlemesini sağlayacağız.


HER ZAMAN YARIŞ İÇİNDE OLAN BİR KAVAK..


Cefakâr ve fedakâr insanımızın, emeğini ve ekmeğini büyüterek, sosyal ve ekonomik refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz durmadan ve yorulmadan çalışacağız. Emekleyen değil, koşan, her zaman hizmet yarışı içinde olan bir Kavak için ter dökeceğiz.


GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE..


Tüm bu çalışmaları elbette, Sn. CUMHURBAŞKANIMIZIN, bu seçimlere adını koyduğu "GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ" ile birlik ve beraberlik içinde, el ele, gönül gönüle yapacağız ve gerçekleştireceğiz. "ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET"" ilkesiyle, her bir insanımızı saygıyla, sevgiyle kucaklayarak, heo birlikte samimiyetle yürüyeceğiz, ortak akılla birlikte yöneteceğiz.

Dolayısıyla, 2019 yılının, ülkemizin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda gelişmeye devam edeceği, bölgesinde önemli bir aktör olarak, bölgesel gücüne güç katacağı ve daima yeni başarılara imza atacağı, dünya üzerinde olumlu izler bırakacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak YEREL YÖNETİMLER SEÇİMLERİ'nin, şimdiden ülkemize, milletimize, Samsunumuza ve Kavak İlçemize hayırlar getirmesi dileklerimle, aziz milletimizin ve değerli hemşerilerimizin yeni yıllarını kutluyorum.

Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle.."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.