HAMİT SEVEN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Ocak 2019 20:11
HAMİT SEVEN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel yönetimler seçimleri için Kavak Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit SEVEN, bir teşekkür mesajı yayınladı. SEVEN, bu süreçte kendisine destek veren Samsunlu ve Kavaklı hemşehrilerine teşekkür etti.

HAMİT SEVEN'DEN 

TEŞEKKÜR MESAJI


31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak 

yerel yönetimler seçimleri için Kavak Belediye 

Başkan Aday Adayı olan Hamit SEVEN, 

bir teşekkür mesajı yayınladı. 

SEVEN, bu süreçte kendisine destek veren 

Samsunlu ve Kavaklı hemşehrilerine teşekkür etti.


Hamit SEVEN'in adayların 

açıklanmasının ardından yayınladığı  

mesaj şöyle:


Sevgili gönül dostlarım.. El ele gönül gönüle birlikte yürüdüğümüz bu yolda öncelikle Ilgi destek ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Yola çıkarken inandığımız ve hep söylediğimiz gibi biz sefere çıkmaktan sorumluyduk zaferin takdiri Allah C.C tan idi..buradaki yürekli insanlar sefer yolunda gözlerini kırpmadan yürüdüler.. yürümem için bana çok büyük azim ve cesaret oldular..Güven verdiler omuz oldular arka oldular..Elbette bu kadirşinaslığı ve samimiyeti ifade etmeye cümle kelimeler kafi gelmeyecektir..


Hep dile getirdiğim gibi kazananı çok kaybedeni asla olmayan, kardeşlik duygusu ve hukuku içinde yürütülen güzel bir süreçti..Sözün özü olarak diyorum ki, Allah sizlerden razı olsun..Haklarınızı helal edin..Bu bir işaret fişeğiydi, bu gelecek güzel günlere birlikte omuz omuza ulaşmanın ilk adımı, ilk ayak sesleriydi.. İnanıyorum ki, önümüzde inşallah hep birlikte yürüyeceğimiz kutlu ve uzun yollar var..Her zaman eli kanda da olsa elinden gelen gayreti yüksünmeden yorulmadan yerine getirmek için vargücüyle çalışacak ve her zaman emrinizde olmaktan mutluluk duyacak bir dostunuz, arkadaşınız, abiniz ve kardeşiniz var..Sizleri seviyorum aziz ve asil dostlarım..Bu asla bir veda değil, aksine birlik ve beraberliği ilelebet perçinleme paylaşımıdır.. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın..


Cumhurbaşkanımızın, defaatle ifade ettiği, “Siyaset, ilkelerle, prensiplerle, belli değerlerle yapılan, yapılması gereken bir iştir. Ahlakı, ilkesi olmayan siyasetin ne ülkeye ne de millete faydası olur. Rüzgâr gülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip bükülen bir siyasi anlayış, popülizmin bataklığında debelenmeye mahkûmdur.” sözü ve ilkesinden hareketle ve 
Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in dizelerinde olduğu gibi, gönül köprülerinin kurulması ve Hz.Mevlana'nın, "Dün dünde kaldı cancağazım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım." deyişi ile, yeni şeyler söylemek adına, "Surda mukaddes mi mukaddes bir gedik açılmıştır artık.." Cumhurbaşkanımızın izinde, duruşumuz ve ilkelerimizden taviz vermeden, hep birlikte yeniden yeni şeyler söylemeye devam edeceğiz.. "Tevazuu, samimiyet ve gayretle" kaldığımız yerden birlikte yürümeye devam edeceğiz.. 


Bu vesileyle,#ÖnceMilletÖnceMemleket bilinci ve şuuruna hâkim, böyle naif bir atmosfer içerisinde aday adaylığı sürecine katkıda bulunan tüm aday adayı arkadaşlarıma hassaten teşekkürlerimi bir borç biliyorum, daima yolları ve bahtları açık olsun..Tüm adaylarımızın her biri, dostumuz, arkadaşımız, abimiz ve kardeşimizdir..Türkiyemizin, milletimizin ve hemşerilerimizin birliği, beraberliği, mutluluğu ve huzuru için, bundan sonra da AK Partimizin ve Adaylarımızın yanlarında omuz omuza olmaya devam edeceğiz..Elimizi ve hatta gövdemizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz..Bu memleket bizim.. Bu duygularla, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum..Hep sağ olun, var olun.. Allah'a emanet olun..Bir ve beraberiz.Durmak yok yola devam... Hamit SEVEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.