Görevini yapan Polise kafa tutma dönemi kapansın

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2014 22:34
Görevini yapan Polise kafa tutma dönemi kapansın
Önüne gelenin görevini yapan polise kafa tuttuğu bir dönem sona ermelidir.
Görevini yapan Polise kafa tutmak devlete baş kaldırmaktır
O SALDIRGAN EĞER POLİSTEN ÇEKİNMİŞ OLSAYDI BU OLAY YAŞANMAYACAKTI
ÖNÜNE GELENİN GÖREVİNİ YAPAN POLİSE KAFA TUTTUĞU BİR DÖNEM SONA ERMELİ
Olay, Kocamustafapaşa Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki Mert Mehmet Tilev, cuma günü polise mukavemet ve uyuşturucu bulundurmak suçundan gözaltına alındı. Bu sabah serbest bırakılan Tilev, eline aldığı satırla cadde üzerinde ilerleyen bir polis aracının önünü kesti. Tilev, aracın camına satırla vurarak kırdı. Olay yerinde bulunan Tilev'in annesi ve erkek kardeşi Tilev'i durdurmaya çalıştıkları sırada, polis ekibi de telsizle yardım isteyerek ekip aracından indi. Tilev, kendisini durdurmak isteyen polis ekibine "Beni kim gözaltına aldı! diye bağırdıktan sonra, bir anda elindeki satırla polis memuru Mehmet Avcı'nın başına vurdu. Avcı kanlar içinde yere yığılırken, diğer polis arkadaşları kendilerine de satırla saldıran Tilev'i etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada çıkan arbedede, patlayan bir silahtan çıkan kurşun Tilev'in çenesine isabet etti. Polis memuru Mehmet Avcı ve Mert Mehmet Tilev, olay yerine gelen ambulansla Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

DURUMU AĞIR

Başından satırla yaralanan polis memuru Mehmet Avcı'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, çenesinden vurulan Mert Mehmet Tilev'in durumunun ağır olduğu, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği bildirildi.  

HASTANEYE TAKVİYE KUVVET SEVK EDİLDİ

Acil Servis'in önüne Tilev'in çok sayıda yakınının gelmesi üzerine, hastane bahçesine takviye polis ekipleri sevk edildi.

SİLAHLAR BALİSTİĞE GÖNDERİLDİ

Olay Yeri İnceleme ekipleri yerde bulunan boş kovanları incelemeye alırken, Tilev'i vuran merminin hangi silahtan çıktığını belirlemek için polis memurlarının silahları balistik incelemeye gönderildi.

6 AY ÖNCE TAHLİYE OLDU

Öte yandan, Mert Mehmet Tilev'in gasp suçundan 6 yıldır cezaevinde yattığı, 6 ay önce tahliye olduktan sonra bir dükkan açarak mantı sattığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.