• İHSANBAŞKAN

Göğüs Hastanesinde görevli doktor saldırı sonucu hayatını kaybetti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mayıs 2015 21:00
Göğüs Hastanesinde görevli doktor saldırı sonucu hayatını kaybetti
Samsun'da Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli bir doktor uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
 Samsun'da Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli bir doktor uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını  kaybetti. 
Olay, saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun, İsmail isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan doktor, ameliyata alınmasına rağmen hayatını kaybetti. 

Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı. Aynı hastanede hemen ameliyata alınan Op.Dr. Kamil Furtun'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Saldırının ardından kaçan şüphelinin aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastenede tedavi gören bir yakınının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgli soruşturma başlatılırken, şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

SİLAHLI SALDIRGANDAN ŞOK SÖZLER

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde Op.Dr.Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğramasının ardından polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda şüpheli 30 yaşındaki İsmail K., kısa süre sonra olayda kullandığı ruhsatız tabancayla yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusu üzerine, "Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum. Sormak istediğiniz başka birşey var mı? Vatan sağolsun" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DOKTOR KURTARILAMADI

Görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Op. Dr. Kamil Furtun aynı hastanede ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorun cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.