• İHSANBAŞKAN

Feshane'de Kavak Rüzgarı esti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 06 Nisan 2015 00:10
Feshane'de Kavak Rüzgarı esti
SAMKON tarafından sekizincisi düzenlenen Samsun tanıtım günlerinde Kavak Belediyesi ilgi odağı oldu.
FESHANE'DE KAVAK BELEDİYE STANDINA TAM NOT
EN ÇOK ZİYARET EDİLEN STANDLARDAN OLDU
SAMKON tarafından sekizincisi düzenlenen Samsun tanıtım günlerinde Kavak Belediyesi ilgi odağı oldu.
BAŞKAN SARICAOĞLU; KAVAK SAMSUNUN BAŞKENTİDİR
Samsun Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane de sekizincisi düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine Kavak Belediyesi ilçe tanıtımında kullanmak üzere getirmiş olduğu broşür, hediyelik eşyalar ve hatıralık eşyalar ile feshaneye katılanlar tarafından ilgi odağı oldu.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun feshaneye katılımıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kavak Belediyesi stand'ı sunmuş olduğu hediyelik eşyalar ile büyük beğeni topladı.
SARICAOĞLU;'İLGİ ODAĞI OLDUK'
İstanbul'da yaşayan tüm hemşehrilerimizle sohbet etme fırsatı bulduk
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu;
"Her zaman dile getirdiğim gibi "Kavak Samsun'un Başkentidir", ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini Kavak dışında yaşayan Kavak'lı vatandaşlarımıza daha iyi anlatabilmek ve gösterebilmek için bu tür feshanelere her zaman desteğimiz tamdır. SAMKON tarafından  düzenlenen bu feshaneye ekibimiz ile birlikte eksiksiz katıldık. İlçemizi daha iyi anlatan broşürlerimiz, el kitapcıklarımız ve  ilçemize has birtakım hediyelik eşyalarımız ile Feshanede büyük ilgi odağı olduk. Stand'ımıza ilgi çok yoğundu buda bizleri çok mutlu etti.Böyle bir etkinlik ile bizleri vatandaşlarımız ile bir araya getiren Samsun Toplum Kuruluşları federasyonuna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
KAVAK BELEDİYESİ TAM KADRO SAMSUNU TEMSİL ETTİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi tarafından açılan stand'ın başına geçerek Kavak ile ilgili tanıtım çantası, kitapcık ve hediyelik eşyaları kendi elleriyle dağıttı. Başkan Sarıcaoğlu, diğer standlarıda dolaşarak stand görevlileri ile sohbet etti. 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları federasyonu tarafından düzenlenen feshaneye, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Kavak Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.