• İHSANBAŞKAN

Fenerbahçe'ye yapılan hain planın perde arkası

SPOR Haber Girişi : 06 Nisan 2015 10:11
Fenerbahçe'ye yapılan hain planın perde arkası
Polisin araştırmasına göre her adım planlı şekilde atıldı. Fenerbahçe'yi taşıyan otobüs tam 6 metrelik viyadükten geçerken direkt olarak ön cama ateş açıldı...

İşte o korkunç plan

Polisin araştırmasına göre her adım planlı şekilde atıldı. 'yi taşıyan otobüs tam 6 metrelik viyadükten geçerken direkt olarak ön cama ateş açıldı... Olay yerinde seri numarası olmayan bir tüfek bulundu. Uzmanlar, "Terör veya menfur saldırı olabilir. Kesin olan tüm takımın canına kast edilmesi" dedi

  • İşte o korkunç plan
Türkiye Fenerbahçe'ye yapılan hain saldırıyı konuşuyor... Herkesin lanetlediği saldırının perde arkasını araştıran Takvim şok edici gerçeklere ulaştı. Alınan bilgilere göre fail veya failler direkt olarak otobüs şöförünü hedef aldı. Yani amaç tüm kafileyi öldürerek ülkede iç karışıklık çıkarmaktı. Polisin yaptığı araştırmaya göre herşey adım adım planlandı.Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs Sürmene'de 6 metre yükseklikteki viyadüğün üzerinden geçtiği sırada dirket olarak ön cama doğru ateş açıldı. Eğer hainler hedeflerine ulaşsaydı Türkiye'yi yasa boğacak bir facia yaşanacaktı. Dün olay yerinde yapılan titiz incelemeler sonrasında yol kenarındaki bir ağacın dallarında saçma izi ve seri numarası olmayan bir tüfek bulundu. Ayrıca otobüsün içerisinde ve şoförün yüzünden çıkan parçalar da balistik inceleme için hemen Ankara Kriminal Laboratuarı'na gönderildi. 

HER TÜRLÜ İHTİMAL ARAŞTIRMA ALTINDA
Yetkililer olayın terör ya da menfur bir saldırı olabileceğini belirtti. Kesin olarak ise tümFenerbahçe kafilesinin hayatına kast edilmiş olması. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Her türlü ihtimali araştırıyoruz. Buna terör de dahil. Ancak ilk bulgular bize yerel bir olay olduğunu gösteriyor. Kısa zamanda sonuç alınacağına inanıyorum" diye konuştu. 

İLK BELİRLEMELERE GÖRE SALDIRGANLAR 4 KİŞİ!
Polisin otobüsün gelişini haber veren 1, taş atanların 2 ve av tüfeğiyle ateş edenle birlikte4 kişi olduğunu tahmin ettiği öğrenildi. Saldırganların, araçla mı yoksa yaya mı kaçtıkları henüz belirlenemedi. Taş atanların orta refüjde, silahlı eylemde bulunanın ise otobüsü tam karşıdan gören 30 metre uzaklıktaki dağ tarafında olduğu belirtiliyor. Saldırının gerçekleştirildiği yerde MOBESE kamerası bulunmuyor. 

ASAYİŞ, İSTİHBARAT, TERÖR VE ORGANİZE SUÇLAR!..
Olayı asayiş, istihbarat, terör ve organize suçlar büroları geniş çaplı araştırıyor. Saldırının 7 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye'yi kaosa sürüklemek amacıyla yapıldığı, ulusal ve uluslar arası alanda büyük ses getirmenin amaçlanmış olabileceği kaydedildi. F.Bahçe veTrabzon arasındaki gerilimli süreç de ihtimaller dahilinde tutuluyor. 

2 EL SİLAH SESİ
 Valisi Abdil Celil Öz dün olay yerinde yapılan incelemenin ardından, "Konvoyun önünde giden polis ekibinin çektiği görüntülere göre iki el silah sesi duyuluyor. Çok büyük ihtimalle ev tüfeğiyle atılan iri saçmalar olduğunu düşünüyoruz" dedi

Öncekİ gece yaşanan üzücü olayın ardından dün tüm gözler Trabzon'daydı... Sabah günün aydınlanmasıyla birlikte polis ve jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Konvoyun arkasından gelen polis ekibimizin çektiği kamera görüntüleri var. Bölgede gerekli güvenlik tedbirlerini hem sabit hem hareketli olarak almıştık. O ekibimizin çektiği görüntülerde de iki el silah sesi duyuluyor. Çok büyük ihtimalle av tüfeğiyle atılan iri saçmalar olduğu gözüküyor" ifadesini kullandı. 

KAHRAMAN SOFÖR
Olay sırasında yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın yarı baygın halde dörtleri yakıp otobüsü sağa çektiği ve olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı...

UYANIR UYANMAZ KIZINI SORDU
Şoför Ufuk Kıran kendine geldikten sonra ilk olarak minik kızını sordu. Eşi Nurten Kıran, "Çok şükür durumu iyi" dedi.

KORKU DOLU ANLAR
Futbolcular 5-1'lik Rizespor galibiyetin keyfini yaşarken bir anda iki el silah sesi duyuldu.

KARTAL: FRENE BAS
Yan camın parçalanıp şöförün yaralandığını gören İsmail Kartal, "Frene bas" diye bağırdı.

ÇIĞLIKLAR YÜKSELDİ
Özellikle yabancı futbolcular büyük korku yaşadı. Otobüsten çığlık sesleri de duyuldu.

HERKES SAĞLAM MI?
Soğukkanlı davranan Emre Belözoğlu silah seslerinden sonra "Herkes sağlam mı?" diye bağırdı.

GÜVENLİK DURDURDU! 
Saçmalardan birisinin şakağına isabet etmesiyle yaralanan Kıran'ın yarı baygın bir vaziyette dörtleri yaktığı ve otobüsü sağa çektiği belirlendi. Ardından güvenlik sorumlusuSerdar Kılıç'ın frene basarak otobüsü durdurduğu ifade edildi. Eğer bunlar yaşanmasayla otobüs ya orta refüje çarparak yan yatacaktı ya viyadükten aşağı alt yola düşecekti ya da yolun sağ tarafından deniz tarafına uçacaktı. Dün sabah saatlerinde kendine gelen Ufuk Kıran hemen eşiyle görüştü. RESMİ siteden bir açıklama yapan Fenerbahçe yönetimi, sosyal medyadaki provokatif mesajlara dikkat çekti. Açıklamada, "mesajların sahipleri tespit edilmiş olup, haklarında adli takip başlatılması amacıyla gerekli suç duyuruları ivedilikle yapılacaktır" ifadesi kullanıldı. 

ŞOK MESAJA GÖZALTI GELDİ
Olaydan kısa bir süre önce Murat D. adlı bir kişi Twitter'dan, "Trabzon havaalanı yol güzergahında bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz" diye yazdı. Polis Murat D. ve bir arkadaşını gözaltına aldı. Fakat iki isim serbest bırakıldı. 


Ulaş ÖZDEMİR 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.