Fatih Erbakan'dan Samsun'da Çarpıcı Açıklamalar!

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Haziran 2015 12:06
Fatih Erbakan'dan Samsun'da Çarpıcı Açıklamalar!
Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanlığı, Anakent Sosyal Tesisleri'nde vakıf üyelerine iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar programına Genel Başkan Erbakan da katıldı.

Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanlığı, Anakent Sosyal Tesisleri'nde vakıf üyelerine iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar programına Genel Başkan Erbakan da katıldı.

İftar programının ardından Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanı Suat Zor'un ardından kürsüye çıkan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, ABD'nin Orta Doğu'daki planını ve stratejisini 4 temel ayak üzerine kurguladığını söyledi.

'Bu canavar İslam alemini sömürüyor'

Dünya Siyonizm'inin 2 tane büyük kıskaçlı kolu olduğunu belirten Erbakan, "Bugün dünya Siyonizm'i denen ırkçı emperyalizm olarak da adlandırdığımız Erbakan hocamızın bizlere tanıttığı bu canavarın 2 tane dev büyük kıskaçlı kolu var. Bu canavarın 2 dev kıskaçlı kolundan bir tanesi siyasi ve askeri operasyonlar koludur. Bir diğer kol ise ekonomik operasyonlar koludur. Bu iki koldan dünya Siyonizm'i dediğimiz canavar, ırkçı emperyalizm dediğimiz canavar İslam alemini sömürmekte, zulüm etmekte ve kendi istediği doğrultuda yönlendirmektedir. Birinci kolda yani siyasi ve askeri operasyonlar kolunda Müslümanlar ülkelerde iç karışıklıklar çıkartma yöntemi ile yollarına devam ediyorlar. Bu Müslüman ülkelerin zamanı geldiğinde kolay yutulacak parçalar haline getirilmesi, büyük Orta Doğu projesinin yani gerçek ismi ile büyük İsrail projesinin ve biraz sonra açıklayacağımız yinon planının bütün hızıyla yürütülmesi ve hedefine ulaştırılması için mücadele ediyor ve çalışıyor" dedi.

'ABD'nin 4 büyük temel planı'

ABD'nin Orta Doğu'daki planının 4 temel ayak üzerine kurulduğunun altını çizen Erbakan, "Büyük Orta Doğu projesini yani diğer adıyla büyük İsrail projesini yani Müslüman ülkelerin zamanı geldiğinde, o zaman artık çok yaklaşmıştır. Kolay yutulacak lokmalar haline getirilmesi projesini kim yürütüyor? Sizinde bildiğiniz gibi Amerikan yönetimi yürütüyor. Peki, Amerikan yönetimini kim kontrol altında tutuyor? Amerika'da odaklanmış Siyonist lobiler. Erbakan hocamızın 45-50 sene boyunca bize tanıtmak için uğraştığı dünya siyonizmi ve dünya siyonizminin 300'ler meclisidir. Bugün dünyanın süper gücü olan ABD, Orta Doğu'daki planını ve stratejisini 4 temel ayak üzerinde kurgulamıştır. Bunlardan birincisi Orta Doğu'da kendisine ve can dostu, canından bile öte olan İsrail'e karşı çıkabilecek güçlerin ortaya çıkmasına engel olmak. İkincisi Orta Doğu'da müttefiki olan İsrail'i titizlikle korumak ve kollamak, üçüncüsü başta petrol olmak üzere bölgedeki bütün enerji kaynaklarını kontrol etmek ve dördüncüsü İsrail'i tehdit edebilecek olan her türlü kitle imha silahlarının İsrail'e komşu veya düşman olan ülkelerin eline geçmesini engellemektir. İşte dünyaya yön veren, maddi bakımdan dünyanın süper gücü olan Amerikan yönetiminin masasının üzerinde duran 4 tane maddeler. Bunlar olmazsa olmazıdır" diye konuştu.

Etiketler : Fatih Erbakan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.